Ana sayfa Dizi İzle Emanet 27 Ocak Çarşamba 103. bölüm fragmanı izle!

Emanet 27 Ocak Çarşamba 103. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında bu sezon başlayan ve büyük ilgi görmeye devam eden Emanet dizisinin 102 bölümü geride kaldı. Dizinin 27 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 103. yeni bölümünde neler yaşanacağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Diziden ilk fragman yayınlandı. Yeni bölümde neler olacağının detayını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Dizinin 102. bölümünde; Seher, Yaman’ın evlilik teklifini kabul etmiştir. Artık evlenmeleri için hiçbir engel yok gibi görünüyor olsa da tehlike konağın içinde gezinmektedir. Kara, güç de olsa İbo’nun sevgililik oyunun kabul eder. Ancak kendini İbo’nun annesine beğendirmesi kolay olmayacaktır. Peki 103. yeni bölüm neler getirecek? Seher ve Yaman arasındaki ilişki nasıl ilerleyecek? Dizinin detaylarını aşağıdaki 103.bölüm fragmanında bulabilirsiniz.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.

Dizinin konusu: Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır.

Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.