Ana sayfa Dizi İzle Emanet 3 Mart Çarşamba 128. bölüm fragmanı izle!

Emanet 3 Mart Çarşamba 128. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Emanet dizisi Kanal 7 ekranında yayınlanıyor. Bu hafta dizide Yaman ve Seher’in hislerini birbirlerine açması halini izliyorsunuz… Dizinin 127. bölümü 2 Mart Salı akşamı ekrana geldi. Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin bu haftaki bölümleri bir hayli duygusal.

Emanet dizisi hayranları Seher ve Yaman’ın artık birbirlerinden kaçmamasını ve duygularını açmasını istiyordu. Ancak tam da bu sıralarda Zuhal amacına ulaşıyor ve Yaman’ın kucağına adeta bir bomba bırakıyor. Yaman ve Seher’in ne yapacakları da merak konusu oldu. Dizinin 3 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan 128. bölümünden ilk fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bugün yayınlanan 127. bölümde yaşananlar ile ilgili bazı detaylar daha var. Zuhal’in getirip Yaman’ın önüne bıraktığı bombadan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi duruyor. Yaman ve Seher arasındaki ilişkinin bu durumdan nasıl etkileneceği de en çok merak edilen konuların başında geliyor.

İşte 2 Mart Salı günü ekrana gelen 127. bölümün tamamı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK…