Ana sayfa Dizi İzle Emanet 4 Şubat Perşembe 109. bölüm fragmanı izle

Emanet 4 Şubat Perşembe 109. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Emanet dizisi, Kanal 7 ekranlarında hafta içi her akşam saat 19.00’da yayınlanıyor. Dizinin her yeni bölümü de büyük bir merakla bekleniyor ve büyük bir izleyici kitlesini de ekran başına topluyor. Emanet’in entrikalarla dolu aşk hikayesi birçok kişinin ilgisini çekmeye ve iyi reytingler de elde etmeye devam ediyor. Diziye yeni bir karakter daha katılıyor. Bora karakteri ile Göksel Kayahan’ı da ekranda izleyeceksiniz.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsünde 108 bölüm geride kaldı. 4 Şubat Perşembe günü 109.yeni bölüm yayınlanacak. Dizi hayranları yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Emanet dizisinin heyecanla beklenen 109. yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar fragman ile ortaya çıktı. Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Emanet dizisinin 3 Şubat Çarşamba günü yayınlanan 108. bölümünde de önemli anlar yaşandı. Dizinin son yayınlanan 108. bölümünün tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır.

Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.