Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 6 Nisan Salı 152. bölüm fragmanı izle!

Emanet 6 Nisan Salı 152. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Emanet, yeni bir haftaya başladı. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, Yaman ile Seher’in hikayesi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dizinin hayranları yeni gelişmeleri heyecanla bekliyor.

Pazartesi günü 151. bölümü ile yeni haftaya başlayan Emanet dizisinde Seher’in pasaport çıkartması dikkatlerden kaçmadı. Bunu duyan İkbal’in de aklından geçenler izleyicilerin merakını süsledi. Emanet dizisinin bugünkü bölümünde İkbal’in harekete geçmesi en önemli detaydı. Dizinin 6 Nisan Salı günü 151. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Emanet 152. bölüm fragmanı yayınlandı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Emanet dizisinin 151.bölümünde neler yaşandığına geri dönersek, bazı detaylardan daha bahsedelim. Seher’in pasaport çıkarttığını öğrenen İkbal, acımasız bir plan kurar. Seher’in, her şeyi alt üst edecek bu plandan haberi dahi yoktur. İşte böyle bir ortamda geçen hikayenin bu akşamki bölümünde gerilimler ön plandaydı. Seher’in bu tuzaktan nasıl kurtulacağını da hayranlar merak ediyor.

Emanit dizisinin 151. bölümün tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.