Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu arasında bir aşk mı doğuyor?

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu arasında bir aşk mı doğuyor?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşan Emanet dizisi, ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor. Dizinin reytinglerinin iyi gelmese de kemikleşmiş bir izleyici kitlesi tarafından soluksuz izleniyor. Eylül ayında ikinci sezona başlayan dizide Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan başrolleri paylaşıyor.

Dizide annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü anlatılıyor.

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu arasında bir aşk mı doğuyor? 8
Geçen sezona göre izlenme oranları düşen dizinin reytingleri günlük olarak yayınlanan diziler arasında orta sıralara kadar geriledi. Bu durum Emanet dizisinin geçen sezon yakaladığı çıkışını devam ettiremediğini gösteriyor. Hala diziyi izleyen geniş bir izleyici kitlesi olsa da Emanet’in ilk sezonda sağladığı çıkışı sürdürememiş olması büyük bir talihsizlik oldu.

Ancak iki genç oyuncunun sosyal medyada hala güçlü bir etkileşim yarattığını ve popülerliklerinin hızla arttığını da belirtmekte yarar var. Emanet dizisinin başrol oyuncuları Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun bir süredir aşk yaşadığı biliniyor.

Hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Emanet dizisi yıldızlarının romantik pozları geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşıldı. İkilinin bu pozları kısa sürede çok sayıda beğeni alırken hayranları tarafından “Çok yakışıyorsunuz”, “Birlikteliğiniz daim olsun” ve “Birlikte daha çok fotoğraf paylaşın” yorumları yapıldı.

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu arasında bir aşk mı doğuyor? 9