Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet dizisi kıymete bindi; Akıncı, Seni Çok Bekledim ve Payihat Abdülhamid’e ders verdi!

Emanet dizisi kıymete bindi; Akıncı, Seni Çok Bekledim ve Payihat Abdülhamid’e ders verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında ilginç manzaralar yaşanıyor. Ana akım televizyon kanallarında Cuma akşamları yaşanan müthiş dizi yarışı, Kanal 7’nin Emanet dizisi de düşünüldüğünde çok ilginç bir hal aldı… Zirvede bulunan Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar dizilerinin yanı sıra orta sıralardaki Ramo ve Son Yaz, iyi sayılabilecek reytingler alıyor.

Ancak Cuma akşamının reytinglerde alt sıralarında da önemli gelişmeler yaşanıyor.. atv’nin büyük emeklerle Ağustos ayından bu yana çalışmaları süren Akıncı dizisi, fantastik kahramanlık hikayesi tutmayınca drama dönüş yaptı. Ancak son 2 haftadır değişen bu konsept izleyiciyi ekrana taşımaya yetmiyor. 26 bölüm garantisi ile ekrana geldiği belirtilen Akıncı için dün akşam da reytingler oldukça kötü geldi.

Star TV’nin çok iddialı başlayan Seni Çok Bekledim dizisinde de durum aynı. 3 bölüm sonra final yapması kararı çıkan dizi için umutlar tükendi. Zaten dün akşam reyting sonuçları da dizinin havlu attığını anlatmaya yetiyordu.

TRT1’in Payitaht Abdülhamid dizisi de 5 sezondur ekranda. Kemik bir izleyici kitlesi bulunan dizinin geçen haftaya göre bir miktar çıkış yaşadığı dün akşam, yine de reytinglerinin çok iyi olmadığı görülüyor.

Akıncı, Seni Çok Bekledim ve Payitaht Abülhamid dizilerinin büyük bütçelerle ve çok tanınmış isimlerle yola çıktığı düşünülür ise, Kanal 7’deki Emanet dizisinin başarısı daha net anlaşılır.

Geçtiğimiz hafta da bu 3 diziyi reytinglerde tüm kişiler kategorisinde geçen Emanet, bu hafta hem de reytingini artırarak aynı başarıyı tekrarladı.

Emanet’in 12. sırada yer aldığı 2 Nisan Cuma günkü tüm kişiler sıralamasında, Akıncı 14. sırayı elde etti. Payitaht Abdülhamid dizisi günü 16. bitirdi. Seni Çok Bekledim ise 19. olarak yine herkesi şaşırttı.

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın başrollerinde yer aldığı dizi, pek de ismi tanınmayan isimlerden kurulu. Günlük bir dizi ve hafta içi her akşam saat 19.00’da Kanal 7’de ekrana geliyor.

Emanet’in hikaye gücü ve izleyici sadakati, anlı şanlı 3 diziden çok daha iyi. İnci gibi parlayan Emanet, adeta bir kez daha reyting dersi vermiş oldu.