Ana sayfa Dizi Arşivi Emanet Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Emanet Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Emanet, Karamel Yapım imzalı, yönetmenliğini Ayhan Özen ve Taner Tunç’un yaptığı, hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan senaryosunu ise Başak Yazı Odası’nın kaleme aldığı Kanal 7 ekranlarında yayınlanan dram türündeki Türk yapımı günlük dizidir.

Genç oyuncuların ağırlıkta olduğu dizi, hikayesi ile kısa sürede büyük dikkat çekti ve geniş kitleler tarafından takip edildi. Başrolde yer alan Halil İbrahim Ceylan ve Sıla Türkoğlu Yaman ile Seher karakterlerini başarıyla canlandırıyor. İki oyuncunun hayranları da katlanarak artıyor. Emanet, günlük diziler arasında kendisine güçlü bir konum elde etti.

Emanet Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:
Kanal: Kanal 7
Yapımcı: Karamel Yapım
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 7 Eylül 2020
Mekan: İstanbul, Kocaeli
Süresi: 55 dakika
Müzik: Minör
Başrol: Halil İbrahim Ceylan, Sıla Türkoğlu.
Oyuncular: Berat Rüzgar, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Gülay Özdem, Tolga Pancaroğlu, Volkan Yıldırım, Derya Oğuz Ertün, Osman Aydın, Özge Agyar, Mehmet Ali Aslan, Hilal Yıldız, Gözde Gürkan, Binnaz Ekren, Zeynep Naz Eyüboğlu, Oğuz Yağcı, Hayat Olcay, Atilla Pekdemir, Ömer Gecü, Ali Çakalgöz, Mehmet Baştürk, Meltem Kılıç, Ferda Işıl, Berkay Özgür, Adnan Mehmet Ali Aslan.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/emanetkanal7
Instagram: https://www.instagram.com/emanedizikanal7
Facebook: https://www.facebook.com/emanetkanal7/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCuUkNVVb-RsLBeW05v3J21Q
Resmi internet sayfası: https://www.kanal7.com/dizi/yeni-dizi-emanet

TÜM HABERLER:

Emanet dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Emanet dizisi Kanal 7’nin 2 sezondur yayınladığı ve oldukça sevilen ‘Yemin’ dizisinin ardından ekranlara getirdiği yeni günlük dizi olarak ekranlarda yerini aldı. Emanet’de, ‘Yemin’ dizisini yapan Karamel Yapım’ın imzasını taşıyor. ‘Her emanet kutsal bir yerde saklanır. Aşk kalbin en derininde…’ sloganı ile izleyici karşısına çıkan dizinin hedefi ‘Yemin’ kadar konuşulmak, gündem olmak ve yurt dışında da başarı yakalamak. 2020 yılının Eylül ayında izleyici ile buluşan dizi günümüze kadar belli bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip edilmeyi başardı.

Emanet Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

HİKAYESİ:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır.

Seher’in artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf. Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur.

Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlayacaktır.

Emanet Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Halil İbrahim Ceylan (Yaman)
Sıla Türkoğlu (Seher)
Berat Rüzgar Özkan (Yusuf)
Gülderen Güler(Kiraz)
Melih Özkaya (Ali)
Gülay Özdem (İkbal)
Tolga Pancaroğlu (Ziya)
Volkan Yıldırım (Kirpi)
Derya Oğuz Ertün (Fırat)
Osman Aydın (Selim)
Özge Agyar (Karanfil)
Mehmet Ali Aslan,
Hilal Yıldız (Zühal)
Gözde Gürkan (Begüm)
Binnaz Ekren (Adalet)
Zeynep Naz Eyüboğlu (Neslihan)
Oğuz Yağcı (Nedim)
Hayat Olcay (Nadire)
Atilla Pekdemir
Ömer Gecü (Cenger)
Ali Çakalgöz (Arif Baba)
Mehmet Baştürk (Ozan)
Meltem Kılıç (Kevser)
Ferda Işıl (Sultan Hala)
Berkay Özgür
Adnan Mehmet Ali Aslan (İbrahim)

Emanet Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

MEKANLAR:

Emanet dizisinin ilk bölümleri İstanbul’un Çekmeköy ve Beykoz ilçelerinde çekildi. Daha sonra dizi seti Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki film platosuna taşındı. Dizinin çekimleri Darıca’da devam ediyor.

JENERİK:

Emanet dizisinin müzikleri Minör Müzik imzasını taşıyor. Dizinin jenerik müziği de dizi izleyicisi tarafından kısa sürede sevildi.

Emanet Jenerik Müziği

Emanet Dizi Müzikleri Full Soundtrack

FRAGMANLAR:

Emanet dizisinden ilk fragman Kanal 7’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Eylül ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Emanet dizisinin fragmanları da her bölümden önce youtube üzerinden paylaşılıyor. Aşağıdaki videodan tüm fragmanları izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Emanet dizisi 7 Eylül 2020 pazartesi günü yayınlanan ilk bölümüyle Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluştu. İyi reytingler alan ve kemik bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen dizi hafta içi her gün saat 19.00’da Kanal 7 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Emanet dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Emanet dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Seher&Yaman Klip

Yaman & Seher Klip/ Yanımda Kal

Seher & Yaman / Yokluğunun Kefeni

Seher& Yaman/ Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?

KAMERA ARKASI:

Emanet dizisinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Kamera arkası görüntülerde, oyuncular ve teknik ekip arasında ki uyumlu işbirliği de gözlerden kaçmıyor.

Yaman & Seher Eğlenceli Kamera Arkası Görüntüleri

YURT DIŞINDA ‘EMANET’ DİZİSİ

Karamel Yapım’ın yapımcısı olduğu Emanet dizisi, aynı yapım firmasının imzasını taşıyan ‘Adını Sen Koy’ ve ‘Yemin’ dizilerinin dünya genelinde gördüğü ilgiden sonra geleneği devam ettiriyor. Dizinin yurt dışında da sevilerek izlenmesi, dünya ülkelerinde, Türkiye’den çıkan uzun ömürlü günlük dramalara olan ilginin devam ettiğini gösteriyor.

Eccho Rights, Emanet (Legacy) dizisi için Doğu Avrupa’da ve Orta Doğu’da yeni anlaşmalara imza attı. Bosna’daki yayına OBN’de devam eden Emanet, İsrail’de Achla TV’de, Romanya’da Happy Channel’da, Sırbistan’da ve Karadağ’da Pink’te ve Arnavutluk’ta TV Klan’da yayınlanacak.