Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet dizisi reytinglerde iyi çıktı, sonra kötü düştü!

Emanet dizisi reytinglerde iyi çıktı, sonra kötü düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinde Yaman ve Seher’in hikayesi reyting getirmeye devam ediyor. Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Emanet dizisinde geçtiğimiz hafta düğün konusu öne çıkmıştı.

Yaman ve Seher’in evlenip evlenemeyeceği merakları süslemiş, izleyiciler ekran başında heyecan dolu anlar yaşamıştı. Hafta için akşam saatlerinde Kanal 7’de yayınlanan günlük dizinin reytingleri de şimdiye kadar en yüksek oranlarına çıktı.

Emanet dizisinin totalde 3’lü oranları aşması, AB ve ABC1 gruplarında 2’li seviyelerde iyi sonuçlar getirmesi Kanal 7 için çok önemli bir başarıydı. Kimi ana akım medya kanallarında yayınlanan dizilerden bile iyi reyting alabilen Emanet, yeni haftaya ise düşen reytinglerle başladı.

Geçtiğimiz salı günü başlayan reyting yükselişi, Cuma gününe kadar devam etti. Emanet, iyi sonuçlar aldıktan sonra bu hafta ne yapacağı merakla bekleniyordu.

Emanet’in 121. bölümü dün akşam yayınlandı ve reytingleri de ortaya çıktı. Dizi normal temposuna geri dönüş yaşadı… Totalde 3’ün altına sarkan, AB ve ABC1’de 2’nin altında gerçekleşen reytingleri ile 4 günlük heyecanlı yükseliş son bulmuş oldu.

Geçtiğimiz pazartesi akşamı yayınlanan bölüm ile dün yayınlanan bölümün reytingleri birbirine yakın seyretmişti. Sadece 4 gün süren bu reyting yükselişi hikayede önemli düzenlemeler yapılarak kalıcı hale getirilebilir.

Diziye tanınmış isimlerin etkili karakterlerle katılmasının sağlanması da önemli bir tanıtım çabası olarak reytinglere olumlu etki yapabilir.

İşte Emanet dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 122. bölüm fragmanı: