Ana sayfa Sosyal Medya Emanet dizisi sezon finali yapalı çok oldu ama Halil İbrahim Ceyhan fırtınası dinmedi!

Emanet dizisi sezon finali yapalı çok oldu ama Halil İbrahim Ceyhan fırtınası dinmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle geride bıraktığımız sezon buluşan günlük dizi Emanet büyük bir başarı elde etti. Daha ilk sezonunda çok geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başaran dizinin reytingleri bir ara ana akım televizyon kanallarındaki bazı dizilerden bile çok iyi noktaya gelmişti.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolündeki dizinin oyuncularının özverili çalışmaları ile hafta içi yayınlanan bölümler sezon sonuna kadar büyük ilgi gördü. Haziran ayında 205. bölümü ile birlikte sezon finali yapan dizinin yayında olduğu dönemde Yaman karakteri ile izlediğimiz Halil İbrahim Ceyhan en çok konuşulan oyuncular arasında yer almayı başarmıştı. Ceyhan, yaz döneminde de hayranlarından ilgi görmeye devam ediyor.

Adba TV’nin 12-18 Temmuz tarihleri arasında twitter ortamında yaptığı en çok konuşulan erkek oyuncular araştırmasında Halil İbrahim Ceyhan 51 bin 412 ileti sayısı ile üçüncü sırada yer aldı.

Emanet dizisi sezon finali yapalı çok oldu ama Halil İbrahim Ceyhan fırtınası dinmedi! 5

Kerem Bürsin ve Alp Navruz ikilisini takip eden genç oyuncu adına, dizisinin yayında olmadığı bir dönemde bu listeye girebilmek çok önemli bir başarı olarak öne çıkıyor.

Emanet dizisindeki Yaman karakterini çok iyi canlandıran Ceyhan, şimdilerde tatilde. Ancak hayranları sosyal medyada onunla ilgili paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Halil İbrahim Ceyhan ise instagram hesabından zaman zaman tatil pozlarını yayınlıyor. Oyuncunun takipçi sayısı da 262 bine yükseldi. Hızla hayran sayısını artıran Ceyhan, takipçilerinden de çok olumlu yorumlar alıyor.

Emanet dizisi sezon finali yapalı çok oldu ama Halil İbrahim Ceyhan fırtınası dinmedi! 6

Yapılan araştırmada genç oyuncunun geride bıraktığı isimler arasında şu anda yayında dizisi olmayan tek isim Onur Seyit Yaran. Listedeki diğer 8 isim şu anda dizileri ile ekranda hayranlarının karşısında yer almaya devam ediyor ve bu da çok konuşulan isimler arasında yer alma konusunda önemli bir avantaj.

Ancak Emanet dizisinin yakışıklı başrolü Halil İbrahim Ceyhan bu duruma rağmen, Kerem Bürsin ve Alp Navruz hariç diğer tüm ünlü isimleri geçmeyi başararak önemli bir mesaj veriyor.