Ana sayfa Dizi İzle Emanet dizisi yeni oyuncu ile kadrosunu güçlendirdi!

Emanet dizisi yeni oyuncu ile kadrosunu güçlendirdi!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında hafta içi yayınlanmakta olan Emanet dizisi, 7 Eylül’den bu yana izleyici ile buluşuyor. Kanalın ikinci yerli yapımı olarak öne çıkan Emanet, daha ilk sezonunda hedefine ulaştı.

İyi reytingler alarak kanalın mutlu eden Emanet dizisinin hikayesi de büyük bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle izleyicileri kendisine bağlamış durumda.

Dizinin şimdiye kadar 107 bölümü yayınlandı. Hafta içi saat 19.00’da da yeni bölümler peş peşe izleyicilerle buluşacak. Diziye yeni bir oyuncu daha katıldı. Göksel Kayahan’ı hikayede Bora karakteri ile izleyeceksiniz.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet’in senaryosu Başak Yazı Odası’na ait… Dizi güçlü bir hikayeye sahip olmanın farkını yaşıyor.

Ayhan Özen ve Taner Tunç’un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda ise şu isimler bulunuyor: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,