Ana sayfa Sosyal Medya Emanet dizisinden sorunlu şekilde ayrılan Sıla Türkoğlu şu anda ne yapıyor?

Emanet dizisinden sorunlu şekilde ayrılan Sıla Türkoğlu şu anda ne yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezondur başrolünde yer aldığı Emanet dizisinden ayrılık kararı alan Sıla Türkoğlu, son dönemde çok konuşulan bir isim oldu. Yapımcı firma ile yaşadığı kriz ve konunun mahkemeye taşınması durumu da olunca magazin gündeminde sıklıkla yer alan oyuncu, hayranları tarafından da çok merak ediliyor.

Kanal 7 ekranında yayınlanan ve günlük dizi olarak da iyi bir çıkış yakalayan Emanet, en çok da Seher karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu partneri Halil İbrahim Ceyhan’ın öne çıkmasına neden oldu. Sosyal medyada uzun süredir en çok konuşulan kadın oyuncular arasında yer almaya devam eden ve ilk 10 listelerinde sürekli bulunan Sıla Türkoğlu, şimdilerde ne yapıyor?

Hayranları ünlü oyuncunun hayatında neler olduğunu, yeni projelerin olup olmadığını çok merak ediyor. Yemin dizisindeki Suna karakteri ile dikkat çeken ama Emanet dizisindeki Seher olarak kariyer zıplaması yaşayan oyuncu, gayet iyi ve halinden memnun.

Emanet dizisinden sorunlu şekilde ayrılan Sıla Türkoğlu şu anda ne yapıyor? 7

Spor yaptığı mekanın önünde görüntülenen Sıla Türkoğlu, her şeyin yolunda olduğunu ve bir dinlenme sürecine girdiğini söyledi. Oyuncu, “Şu an dinlenmedeyim, sporumu yapıyorum. Dinlenme sürecindeyiz” şeklinde konuştu.

Emanet dizisinden yeni bir proje için ayrılmadığını belirten Sıla Türkoğlu, konu hakkında fazla konuşmak da istemedi.

Sıla Türkoğlu, rahat tavırları ile dikkat çekerken Emanet dizisi ve gelişmeler hakkında konuşmamayı tercih ediyor.