Ana sayfa Sosyal Medya Emanet dizisinin iki başrolü Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan birbirlerini övdü!

Emanet dizisinin iki başrolü Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan birbirlerini övdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanmakta olan Emanet dizisi, hafta içi akşam saatlerinde izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi de dikkat çeken performansları ile şimdiden dizi hayranlarının gözüne girmeyi başardı. İki genç oyuncunun hayran kitlesi de hızla artıyor ve diziye yönelik ilgi de sosyal medya paylaşımlarına yansıyor.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi TV00’ün sorularını yanıtladı. İki genç oyuncunun rollerini tutku ile bağlı oldukları ve yoğun şekilde hikayeyi beğendirmek için çaba harcadıkları sözlerine yansıdı. Halil İbrahim Ceyhan, partneri Sıla Türkoğlu’nu övmeyi de ihmal etmedi.

Oyuncu, “İlk böyle uzun soluklu projede daha önce tecrübesi olan bir partner ile çalışıyor olmak benim için bir ayrıcalıktı. Zaman zaman ondan öğrendiğim şeyler de oldu. Dolayısı ile bin Sıla ile çok rahat çalışıyorum. Sıfır egosu var ve öğretmeye açık bir insan. Dolayısı ile bu bağlamda karşı tarafın da fazlalığı veya eksikliğini görüp optimum noktası neyse bunu dile getirebilecek bir açıklıkta. Ben Sıla ile çok rahat çalışıyorum. Başka bir projede de büyük keyif alırım onunla çalışmaktan” diye konuştu.

Sıla Türkoğlu da partnerine teşekkür etti ve Halil İbrahim ile başka projelerde de çalışabileceğini söyledi. Oyuncu, özel hayatlarının set nedeniyle olmadığını ve çalışırken de kendilerini rahat hissetmelerinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu: “Hep birlikte çalışıyoruz. Ben de çok şanslıyız. Biz iyi anlaşabilen iki insanız. O beni alttan alıyor, ben bir şeye takıldıysam şey yapıyor. Bir birimizi güzel idare ettiğimizi düşünüyorum. Ben de Halil ile tekrardan çalışmak isterim, sinema olur dizi olur.”

Emanet dizisinin Haziran ayında sezon finali yapacağı da ortaya çıktı. Dizinin sezon arası ise kısa olacak. Ceyhan, bir iki işi olduğunu onları bu arada halledeceğini belirtirken, Türkoğlu ise İzmir’deki ailesinin yanına gideceğinden bahsetti.