Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet dizisinin reytingleri iyi ama hikayede ciddi bir sorun var!

Emanet dizisinin reytingleri iyi ama hikayede ciddi bir sorun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşmakta olan Emanet dizisinin her bölümü heyecanla bekleniyor. Kanal 7 ekranında yer almasına rağmen iyi reytingler alan bir dizi. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu da iyi bir ikili oluşturdu. Yaman ve Seher’in birbirlerine uyumları da izleyiciler tarafından beğeniliyor.

Büyük ilgi görmesine rağmen son dönemde diziye yönelik bazı senaryo eleştirileri de geliyor. Seher ve Yaman karakterleri üzerinden senaristlere mesaj yollayan dizi hayranları, hikayenin bir türlü ilerlemediğini, kendi etrafında dönüp durduğunu düşünüyor.

Sosyal medyada yorum yapan hayranlar, “Dizide bir şeyler tuhaf gidiyor. Hatta dizi gitmiyor bir yere. Bu şekilde izleyici kaybediyorsunuz. Tek konu kızları para avcısı gösterip, erkeklere eziyet ettirmek mi?” diyerek yapımcıya da göndermede bulunmakta.

Benzer düşüncede olan birçok izleyici var. Bu durumun da artık isyan noktasına gelmekte olduğuna yönelik işaretler sosyal medyada görülüyor. Tavşan kaç tazı tut şeklinde özetlenebilecek bölümler Emanet dizisine zarar vermeye başladı.

İzleyiciler ise artık Yaman ve Seher karakterlerinin birbirlerine açılmasını bekliyor. “Seher atık kaçmasa. Yaman rahat rahat duygularını söylese çok güzel olmaz mı?” diye soru soran Emanet izleyicileri, iki karakterin birbirlerine olan hislerini artık söylemeleri gerektiğini belirtiyor.

Seher ve Yaman’ın balayından karı-koca olarak dönmelerini arzu eden hayranlar, senaristlerin yine hikayeyi sündürerek uzatmasından korkuyor.. Dizi 1 Mart Pazartesi akşamı 126. bölümü ile yayınlanacak.

İşte Emanet dizisinin geçtiğimiz cuma günü yayınlanan 125. bölümünün tamamı: