Ana sayfa Sosyal Medya Emanet dizisinin Seher’i Sıla Türkoğlu da sosyal medyada parmak ısırtıyor!

Emanet dizisinin Seher’i Sıla Türkoğlu da sosyal medyada parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu 205 bölüm süren Emanet dizisi, Haziran ayında sezon finali yaparak ara verdi. Yeni sezonda yine Yaman ile Seher’in hikayesi geniş bir izleyici kitlesini Kanal 7 ekranına taşıyacak. Dizinin başrol isimleri Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan ise sosyal medyada öne çıkmaya devam ediyor.

Adba TV tarafından twitter ortamında yapılan en popüler araştırmasında erkek oyuncular arasında Halil İbrahim Ceyhan 51 bin ileti ile Kerem Bürsin ve Alp Navruz’dan sonra üçüncü ünlü isim olmuştu. Benzer bir durum Ceyhan’ın partneri Sıla Türkoğlu için de geçerli…

Emanet dizisindeki Seher karakteri ile öne çıkan genç oyuncu, twitter ortamında geniş bir hayran kitlesinin desteğini kazandı… En popüler kadın oyuncular araştırmasında Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin gerisinde, 53 bin 439 ileti sayısı ile üçüncü durumda bulunuyor.

Emanet dizisinin Seher'i Sıla Türkoğlu da sosyal medyada parmak ısırtıyor! 8

Erçel ve Turan’ın dizileri halen ekranda yayınlanmaya devam ediyor. Bu da onların daha çok konuşulması noktasında önemli bir avantaj. Ancak Sıla Türkoğlu’nun başrolünde yer aldığı Emanet sezon finali yapalı çok oldu. Buna rağmen 12 – 18 Temmuz tarihleri arasında yapılan en popüler kadın oyuncular araştırmasında genç oyuncu üçüncülük elde etmeyi başardı.

İlk 3 sıradaki isimlerden sonraki 7 oyuncu arasında ciddi bir ileti farkı da görülüyor… Sıla Türkoğlu adına Emanet gibi ana akım bir televizyon kanalında yayınlanmayan dizi ile, hem de günlük bir diziyle sosyal medyada çok konuşulmak büyük bir başarı.

Sıla Türkoğlu, tatilde dinleniyor ve zaman zaman 390 bine yakın takipçisine kendisi hakkında bilgiler sunuyor. Binlerce beğeni ve güzel yorumlar alan oyuncu, yeni sezon için enerji depoluyor.

Emanet dizisinin Seher'i Sıla Türkoğlu da sosyal medyada parmak ısırtıyor! 9