Ana sayfa Sosyal Medya Emanet dizisinin Seher’i Sıla Türkoğlu ünlüler geçip ilk 5’e girdi!

Emanet dizisinin Seher’i Sıla Türkoğlu ünlüler geçip ilk 5’e girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet isimli günlük dizinin etkileyici bir hikayesi ve başarılı başrol oyuncuları bulunuyor. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi, yoğun bir emek vererek yer aldıkları dizi ile öne çıktı…

2020 yılının Eylül ayında başlayan ve hafta içi her akşam Kanal 7 ekranında yayınlanan Emanet dizisi, geçtiğimiz hafta ikinci sezonuyla da izleyicilerin karşısına çıktı. Reytingler ilk sezona göre bir miktar düşük gelse de diziye olan ilginin devam ettiği görülüyor.

Emanet dizisinin başrolünde yer alan Sıla Türkoğlu’nun sosyal medyadaki yükselişi de sürüyor. Ünlü dizilerin çok ünlü kadın oyuncularının arasından sıyrılarak Eylül ayında en çok konuşulan beşinci kadın oyuncu olmayı başaran Sıla Türkoğlu için, bu durum önemli bir başarı olarak dikkat çekti.

Emanet dizisinin Seher'i Sıla Türkoğlu ünlüler geçip ilk 5'e girdi! 8

Digilup tarafından aylık olarak yapılan değerlendirmede, Eylül ayı sonuçları çok ilginç bir tabloyu ortaya çıkardı.

Ayça Ayşin Turan’ın birinclik elde ettiği ‘sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular’ listesinde, ikinciliği Cemre Baysel aldı. Üçüncü sırada Deniz Baysal bulunuyor. Dördüncülüğü ise Burcu Özberk elde etti. Çok önemli rakiplerin arasından sıyrılan Sıla Türkoğlu, 622 bin ileti sayısı ile beşinci sırada yer aldı.

Sıla Türkoğlu’nun geride bıraktığı isimler de dikkat çeken kadın oyuncular… Kardeşlerim dizisiyle son zamanlarda öne çıkan Su Burcu Yazgı Coşkun altıncı olabildi.

Kalp Yarası’nın güzeli Yağmur Tanrısesvin de büyük çıkış yaptı ama listede yedinci sırada bulunuyor.

Son Yaz dizisiyle çok beğenilen Hafsanur Sancaktutan sekizinci oldu.

Dokuzuncu sırada ise İçimizden Biri dizisiyle ekrana geri dönen Özge Yağız bulunuyor.

Listenin onuncu sırasına ise Son Yaz dizisine başlayan Birce Akalay yerleşti.

Emanet dizisinin Seher'i Sıla Türkoğlu ünlüler geçip ilk 5'e girdi! 9