Ana sayfa Sosyal Medya Emanet dizisinin yakışıklı Ali Komiser’i Melih Özkaya’nın oyuncu olmasında iptal edilen bir proje çok etkili olmuş!

Emanet dizisinin yakışıklı Ali Komiser’i Melih Özkaya’nın oyuncu olmasında iptal edilen bir proje çok etkili olmuş!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Emanet’te Ali Komiser karakterine hayat veren Melih Özkaya, hem başarılı oyunculuğu hem de yeteneğiyle hayranlarının kısa sürede beğenisini kazanmayı başardı.

Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünden mezun olan Melih Özkaya, uzun yıllar boyunca İstanbul Büyükşehir Belediye alt yapısında profesyonel voleybol oynamış ama bir menajerle tanışması hayatının gidişatını değiştirmiş. Oyuncu verdiği bir röportajda oyunculuğa başlama hikayesini anlattı.

Emanet dizisinin yakışıklı Ali Komiser’i Melih Özkaya’nın oyuncu olmasında iptal edilen bir proje çok etkili olmuş! 7
2011 yılında bir menajerden gelen teklif üzerine Yer Gök Aşk, Lale Devri, Karagül, Fazilet Hanım ve Kızları, Zalim İstanbul gibi akıllarda yer eden dizilere imza atan yapımcı Şükrü Avşar ile tanışan Melih Özkaya, büyük bir dönem projesi için imza atmış. Eğitimler, çalışmalar yapılmış fakat oyuncunun şansına proje iptal olmuş.

“Ama bu beni daha çok motive etti” diyen Melih Özkaya, eğitim almaya devam etmiş ve Şükrü Avşar’ın farklı bir projesi olan “Yer Gök Aşk” dizisinde kendini gösterme şansı bulmuş. Başarılı oyuncu, Acun Ilıcalı’nın yapımını üstlendiği Survivor yarışmasında da gelen teklif üzerine boy gösterdi fakat yaşadığı sakatlık üzerine erken ayrılmak zorunda kaldı.

Kanal 7 ekranlarının gündüz kuşağında sevilen, dramatik sahneleriyle izleyicileri kendine bağlayan ve aşk sahneleriyle de kalpleri ısıtan yeni dizisi Emanet’te Ali Komiser’i canlandırıyor.