Ana sayfa Sosyal Medya Emanet dizisinin yeni transferi İpek Arkan ile Sıla Türkoğlu çok güzel kaynaştı!

Emanet dizisinin yeni transferi İpek Arkan ile Sıla Türkoğlu çok güzel kaynaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında geçen sezon çok beğenilen Emanet isimli günlük dizinin yeni sezonu için ekip yüksek tempoda çalışmalar yürütüyor. 13 Eylül Pazartesi günü 206. bölümü ile kaldığı yerden devam edecek olan diziye iki yeni isim katıldı…

Beren Demirkaya ve İpek Arkan’ı yeni sezonda Emanet dizisinde göreceksiniz. Duygu karakterini canlandıracak olan Arkan, güçlü bir kadın karakteri olarak hikayede çok önemli bir konumda yer alacak. Seher ile Duygu arasında yaşanacaklar da yeni dönemde çok dikkat çekecek.

Seher olarak izlediğimiz Sıla Türkoğlu ile İpek Arkan, birlikte tanıtım çekiminde yer aldı. Çekimlerin kamera arkası izleyicilerle paylaşıldı ve çok eğlenceli anlar ortaya çıktı.

İpek Arkan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin neşesini görenler Emanet dizisinin setinde ne kadar güzel anlar yaşandığına da şahit oldu.

İki genç oyuncunun kısa sürede kaynaşması da dikkatlerden kaçmadı. Emanet dizisinin sosyal medya hesabından dizinin setinde yaşananlarla ilgili görüntüler paylaşılarak ilginin daha da artması amaçlanıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi