Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet sezon finali yaptı, hayranları vedaya çok üzüldü!

Emanet sezon finali yaptı, hayranları vedaya çok üzüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet isimli günlük dizi 2020 yılının Eylül ayında başladı. Bu serüven izleyicilerin büyük ilgisini çekti ve başarılı bir sezon da geride kaldı… Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi de büyük dikkat çekti. Her iki oyuncu da sosyal medyada hızla isimlerini yaydı ve haftalık düzenlenen en çok beğenilen oyuncular listelerine de girmeye başladı.

Emanet dizisinin günlük bir yapım olması, tüm ekibin yoğun bir tempoda çalışmasını da beraberinde getirdi. Adeta Eylül ayından bu yana tüm ekip tüm zamanlarını işe verdi… Emanet dizisinin 205. bölümü de bu akşam yayınlandı ve 18 Haziran itibari ile dizi ara verdi. Yaz arasının ardından yine Eylül ayında ikinci sezonun başlaması bekleniyor.

Seher ve Yaman karakterlerini çok seven dizi hayranları, Emanet dizisinin vedasına da çok üzüldü. Sosyal medyada yapılan yorumlarda dizinin vedasına yönelik olarak birçok şimdiden özlediklerini belirten yorum görebilirsiniz.

Bir dizi hayranı, “Gerçekten sezon çok güzeldi. Güzel oynuyorsunuz, emeğinize sağlık. Sonuçta günlük dizi. Konu uzatmak zorundalar ama her şey güzel. Keşke gerçekten de Yaman gibi seven olsa” diye yorum bıraktı.

Emanet dizisi hayranları 205 bölümlük ilk sezonda ekibi yalnız bırakmadı. Bir ara ana akım televizyon kanallarındaki çok iddialı dizileri bile geçen reytinglere ulaşan Emanet, son haftalarda ise düşüş trendindeydi…

Sonuçta başarılı bir sezon geride kaldı ve bu kadar yoğun bir emek veren dizi ekibi için artık dinlenme zamanı geldi. Emanet dizisinin ikinci sezonunun da çok etkileyici olması için arka planda çalışmalar da devam ediyor.

Yaz arasının ardından Emanet dizisi yine Yaman ve Seher’in kalpleri fetheden hikayesiyle devam edecek.

sezon finalinde yaşananlarla ilgili tüm detayları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz: