Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet sezon finaline doğru, 27 Mayıs Perşembe 189 bölüm fragmanı izle!

Emanet sezon finaline doğru, 27 Mayıs Perşembe 189 bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Emanet dizisi Kanal 7 ekranında sezon finaline doğru adım adım ilerliyor. Dizinin 190. bölümü ile birlikte ara vereceği duyurulmuştu. Emanet dizisinde şimdiye kadar 188 bölüm yayınlandı. Yaman ile Seher karakterlerinin hikayesi izleyicileri sardı. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi de ilk sezonda iyi bir iş çıkardı. Dizi adım adım sezon finaline doğru ilerliyor.

28 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan 190. bölüm sezon finali öncesinde hikayede neler yaşanacağı da izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Dizinin bu akşamki 188. bölümünde yalanları ortaya çıkan İkbal’in durumu merak konusu oldu. Emanet dizisinde İkbal karakteri ortalığı fazlasıyla karıştırmıştı. Ancak şimdi hesap sorma zamanıydı ve tüm kozlar da Seher’in eline geçti. Emanet dizisinin 27 Mayıs Perşembe akşamı Emanet dizisinin 189. bölümünü izleyeceksiniz. Yeni bölümde neler olacağının detayını aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.

Emanet dizisinde bu akşam yaşananlar ile ilgili detaylara geçelim. Belgin Yaman’ın kafasını karıştırmayı başarır. Yaman İkbal’le ilgili nasıl bir karar alacak herkes bunu bekliyordu. Belgin’in söyledikleriyle kafası karışan Yaman, İkbal hakkında herkesi şaşırtacak kararlar alıyor.

İşte dizinin bugün yayınlanan 187. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur.

Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.