Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet’in sevilen başrol oyuncusunun ani ayrılığı dizi yapımcısını zor durumda bıraktı!

Emanet’in sevilen başrol oyuncusunun ani ayrılığı dizi yapımcısını zor durumda bıraktı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan ikilisini buluşturan Emanet dizisi ikinci sezonuyla hafta içi yayınlanmaya devam ediyor. Mart ayı sonunda çekilen dizinin sezon finali başrol oyuncusunun çekimlere katılmaması nedeniyle dublörle tamamlanabildi.

Başrolünü Halil İbrahim Ceyhan ile paylaştığı Kanal 7’nin sevilen gündüz kuşağı dizisi Emanet’te Seher karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu diziden ayrıldı. Yaşanan bu ani gelişme sonrasında diziyi terk eden oyuncunun neden ayrıldığı merak konusu oldu.

Kulislerde konuşulan iddiaya göre, Emanet dizisinin üçüncü sezonunda yer almak istemeyen
başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, yapım şirketine diziden ayrılmak istediğini bildirdi fakat ünlü oyuncunun sözleşmesi ve dizideki hikayesi devam ettiği için Karamel Yapım diziden ayrılmak isteyen Sıla Türkoğlu’nun bu isteğini kabul etmedi ve reddetti.

Emanet’in sevilen başrol oyuncusunun ani ayrılığı dizi yapımcısını zor durumda bıraktı! 7

Diziden ayrılma kararı alan oyuncu, sözleşmesinin hemen sonlandırılmasını istedi. Şirket, hikayesi devam ettiği için bu isteğini kabul etmeyince, Sıla Türkoğlu dizinin sezon finali çekimlerine katılmadı.

Sezon finali çekimleri sırasında güzel oyuncu sosyal medya hesabından İzmir’de bir fotoğrafını paylaşınca Sıla Türkoğlu’nun sete gelmeyeceği ve diziyi terk ettiği anlaşılmasıyla birlikte yer aldığı sahneler dublörle çekildi.

Sıla Türkoğlu’nun sezon finalinden sonra, bu aybaşında yapılan 3.sezon tanıtım çekimlerine de katılmadığı ortaya çıktı. Yapım şirketi kaldığı bu zor durumla ilgili hukuki bir yola gidecek mi henüz bilinmiyor.