Ana sayfa Sosyal Medya Emanet’in Yaman’ı Halil İbrahim Ceyhan’ın önlenemez yükselişi! Bir numara Kerem Bürsin’e yaklaştı!

Emanet’in Yaman’ı Halil İbrahim Ceyhan’ın önlenemez yükselişi! Bir numara Kerem Bürsin’e yaklaştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya paylaşımlarını analiz ederek veriler sunan Adba’nın erkek oyuncuların haftalık sosyal medya yansımalarını gösteren raporu yayınlandı. Raporun lideri yeniden Kerem Bürsin olurken, Emanet dizisinin başrolünde yer alan Halil İbrahim Ceyhan’ın yükselişi dikkat çekti.

Adba’nın raporuna göre 9-15 Ağustos haftası sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncu Kerem Bürsin. Bugüne kadar pek çok başarılı yapımda rol almasına rağmen Sen Çal Kapımı ile farklı bir çıkış yapan yakışıklı oyuncu Türkiye’nin en popüler erkek oyuncularından biri haline geldi. Geçen hafta sosyal medyada hakkında 130.530 paylaşım yapılan Kerem Bürsin, haftanın en popüler erkek oyuncusu oldu.

Listenin ikinci sırasında yer alan isim ise Star TV’de yayınlanan Ada Masalı ile ekrana gelen Alp Navruz oldu. Başrolü Ayça Ayşin Turan’la paylaşan Navruz, Ada Masalı ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaptı. Bu aralar sosyal medya gündeminde bolca yer tutan yakışıklı oyuncu hakkında hafta boyunca 70.274 paylaşım yapıldı.

Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan'ın önlenemez yükselişi! Bir numara Kerem Bürsin'e yaklaştı! 7

Haftanın en popüler üçüncü erkeği ise büyük bir gerçeği ortaya koydu. O gerçek Emanet dizisinin ne denli bir yükselişte olduğu. Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan Emanet dizisi yeni sezon çekimlerine başladı. Ancak yeni bölümler için eylül ayını bekliyor.

Emanet’in başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan, dizi hala ekranda olmamasına rağmen listede yükselişini sürdürüyor. Yaz boyunca listede yer alan Ceyhan, 44.408 sosyal medya paylaşımıyla sıralamanın üçüncüsü oldu.

Şu an ekranda olmamalarına rağmen en popüler erkek sıralamasında yer almaya devam eden iki isim ise Alperen Duymaz ve Burak Özçivit oldu. Yeni sezonda Son Yaz dizisinin ikinci sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Duymaz 3.206 paylaşımla listenin dokuzuncusu olurken, şu an herhangi bir projede yer almayan Burak Özçivit ise 2.178 paylaşımla listenin 10’uncu sırasında yer aldı.