Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Emanet’te Seher ve Yaman’ın arasındaki buzlar eridi, izleyici mest oldu!

Emanet’te Seher ve Yaman’ın arasındaki buzlar eridi, izleyici mest oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal 7’de eylül ayından bu yana yayınlanmaya devam eden Emanet dizisi sessiz ve derinden ilerleyişini sürdürüyor. Hafta içi yayınlanan dizinin kısa sürede çok ciddi bir fan kitlesi oluştu.

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu gibi genç oyuncuların başrolünde yer aldığı günlük dizi, Seher ve Yaman’ın hikayesini anlatıyor. Her ne kadar son günlerde reytinglerde biraz düşüş gösterse de diziye olan ilgi hem yurt içinde hem de yurt dışında artıyor. Dizinin 27 Nisan Salı günü yayınlanan 197. bölümünde Seher ve Yaman’ın arasındaki buzlar eriyince izleyiciler de sosyal medyadaki yorumlarında mutluluğunu gizleyemedi.

167. bölümde İkbal ve Zuhal geçmişte yaptıklarıyla yüzleşti. Bu planlar hep Seher ve Yaman’ın arasını bozmak içindi. Ancak Seher ve Yaman arasındaki buzlar eriyince çift sorunlarını konuşarak aşmayı başardı. Böylece Seher ve Yaman eski mutlu günlerine geri döndü. Seher Yaman’a çok güvendiğini her fırsatta dile getirdi ve Yaman da Seher’den özür dilemişti.

Seher ve Yaman’ın aralarındaki sorunları halletmesi dizinin hayranlarında da mutluluğa sebep oldu. Kimi izleyiciler mutluluk sarhoşu olduğunu belirtirken bir izleyici de “Geç kalınmış aşk başlasın o zaman haydi millet halaya” diye yazdı.

İşte yorumlardan bazıları:

Emanet'te Seher ve Yaman'ın arasındaki buzlar eridi, izleyici mest oldu! 58 Emanet'te Seher ve Yaman'ın arasındaki buzlar eridi, izleyici mest oldu! 59 Emanet'te Seher ve Yaman'ın arasındaki buzlar eridi, izleyici mest oldu! 60