Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya haftalık burç yorumunda açıkladı; “Devlette iş bekleyen Akrep Burcu muradına erecek mi?”

Emine Akkaya haftalık burç yorumunda açıkladı; “Devlette iş bekleyen Akrep Burcu muradına erecek mi?”

tarafından sevda

Astrolog Emine Akkaya, youtube kanalında yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 4-10 Mart haftasında Akrep burcu için şunları söyledi;

Sevgili Akrepler, bu hafta öyle karşıksınız ki,  özel ve iş hayatınızda adeta yerdesiniz. Mart sizin için  sınav dönemi, bu sınavı atlatabilirseniz büyük bir aydınlığa kavuşacaksınız. İşinize sahip çıkmanızı tavsiye ediyorum, size söylenenlere kulak asmayın. İş değiştirmek isteyen Akreplere bazı teklifler var bu teklifleri doğru değerlendirmenizi öneririm. Devlette işe girmek isteyen Akrep burçları için de Nisan ayının başı gibi iyi haberler var.

Ev satıp borcunu ödemek isteyen Akrep burcuna önerim; Gerekiyorsa borç alın ancak evinizi satmak için doğru bir dönem deği! Uzun süre önce bedduasını aldığınız birisi var, ondan helallik almanızı tavsiye ediyorum, enerjiniz değişecek.