Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya haftalık burç yorumunda “Koç Burcu hırsızlığa karşı dikkatli olsun!” dedi

Emine Akkaya haftalık burç yorumunda “Koç Burcu hırsızlığa karşı dikkatli olsun!” dedi

tarafından sevda

Astrolog Emine Akkaya, youtube kanalında yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 18-24 haftasında Koç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Koçlar, bu hafta biraz gergin ve sinirlisiniz, kaybettiğiniz bir para var onunla ilgili de endişelisiniz. Özellikle bu hafta hırsızlık ve kazalar söz konusu olabilir, paranıza sahip çıkın. İşinizle alakalı ne istediğinizi biliyorsunuz ama konsantre olmanız gerekiyor, bunu başarabilirseniz eğer  kazancınız artacak.

Sağlık konusunda saç, kirpik ve kaş dökülmesi problemleri yaşayabilirsiniz bu stresle alakalı bir durum dikkatli olun! İlişki yaşayan Koçların birlikteliği muhteşem gidiyor partnerinize bir sürpriz yapabilirsiniz, evliliğinde sorun yaşayan Koçlar için de sakin bir dönem.  Satmak istediğiniz ailenizden kalan bazı mallar var  ancak biraz daha beklemenizi tavsiye ediyorum.