Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya haftalık burç yorumunda; “Kovaları sağlık konusunda uyardı!

Emine Akkaya haftalık burç yorumunda; “Kovaları sağlık konusunda uyardı!

tarafından sevda

Astrolog Emine Akkaya, youtube kanalında yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog, 4-10 Mart haftasında Kova burcu için şunları söyledi;

Sevgili Kovalar, sizin hayatınız boyunca liderlik ve mücadele vasıflarınız ön planda oldu ancak bu hafta ‘artık daha sakin bir hayat istiyorum’ tarzında düşünceler içerisindesiniz. Size önerim; düzeninizi hiç bozmayın, gidin bir kaç gün kafanızı dinleyin, her şey yoluna girecek. Çok paraya ihtiyacınız var, borçlarınız söz konusu bu konuda da panik yapmayın Nisan ayına kadar rahatlayacaksınız.

Evliliğinizde veya  ilişkinizde şefkat görmek istiyorsanız, ilk adımı siz atın, her şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz. Uzun süredir aile içinde konu olan bazı miras kavgaları canınızı sıkıyor ama hakkınızı alacaksınız.

Kalp ritim bozukluğu, sırt ve boyun bölgenizde hassasiyetiniz olabilir, sağlığınızı ihmal etmeyin! Saç kıran problemi de yaşayabilirsiniz dikkatli olmanızı öneriyorum.