Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya haftalık burç yorumunda, Terazi burcuna kötü haber var!…

Emine Akkaya haftalık burç yorumunda, Terazi burcuna kötü haber var!…

tarafından sevda

Emine Akkaya haftalık burç yorumunda Terazi burcunu değerlendirdi; Bu hafta Terazileri neler bekliyor; Akkaya şunları söyledi; “Terazilerde bilme, bilinç ve kendini kontrol etme dönemi. Hedefledikleri pek çok şeyin başarısını elde ettiler ve hatta konumlarıyla ilgili  yöneticileri ile  gündem yaptılar, kendilerini istedikleri pozisyona hazırladılar,  hayırlı bir hafta olacak”.

Özel hayat konusunda ise Terazi burcu için çok parlak bir hafta olmadığını belirten Emine Akkaya; “Bu dönem Terazi burcu için göz yaşı haftası çünkü ilişkileri çok kötü gidiyor,  ha bitti ha bitecek noktasındalar, ayrıl balış devam eden ikişkisi olanlar için biraz gözyaşı haftası. Sabırlı olursanız sonu sizin için hayırlı olacak” dedi.

Uzun süredir yurtdışına ufak bir seyahat düşüncesi olan Terazi burcu şubatın ilk haftası ya da sonuna doğru bunu gerçekleştirebilecek. Emine Akkaya’nın Terazilere bir de uyarısı var;  “Uzun süredir borç verdiğiniz bir kişiden haber bekliyorsanız o parayı unutun, o para size gelmeyecek!”