Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya’dan 6-12 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Emine Akkaya’dan 6-12 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

tarafından ker_def

Astrolog Emine Akkaya, 6-12 Mayıs haftası için burç yorumlarında bulundu. Youtube kanalında açıklamalarda bulunan Emine Akkaya, yeni haftada neler olacağı konusunda burçlara göre tek tek yorumlar yaptı.

6-12 Mayıs haftası aynı zamanda 5 Mayıs’ta gerçekleşecek yeniayın da etkisi altında olacak. Boğa yeniayı burçlara göre nasıl etkilerde bulunacak bu konuyla ilgili detayları Emine Akkaya’nın videosunda bulabilirsiniz.

Koç burcu için Emine Akkaya’nın yorumu şöyle oldu: Yavaş yavaş toprağın enerjisi kendini hissettiriyor. Büyük başarılar elde edebilirsiniz. Çok güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Özel hayat konusunda yalnız olan Koçlar bir hafta sonra daha verimli aşklara yelken açacaklar. Şu anda flörtleşen Koçlar için şu anki değilde bir sonra gelecek olan flört daha iyi bir aşk olabilir.Ama evlilikleri ile ilgili ters gidenlerde ise iyileşme haftası.Eşlerin birbiriyle özür dileme haftası. Yaz tatili için gideceğiniz yerler belirlendi. Ev değiştirmek isteyen Koçlar için de Mayıs bittikten sonra doğru karar olur. Sağlık olarak romantizma ve kemik ağrısı söz konusu olabilir.”

Diğer burçlarla ilgili tüm bilgileri videoda bulabilirsiniz.