Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya’dan Yay burcu için 21-27 Ocak haftalık burç yorumu!

Emine Akkaya’dan Yay burcu için 21-27 Ocak haftalık burç yorumu!

tarafından ker_def
Yay burçlarını neler bekliyor?

Astrolog Emine Akkaya, Yay burçları için 21-27 Ocak haftası için önemli ifadelerde bulundu.

Youtube kanalında paylaştığı videoyla takipçilerine burçlar hakkında detaylar vermekte olan Emine Akkaya, Yay burcu için haftalık yorumunda şu detaylara dikkat çekti:

“Yay’ların hayatları ile aile hayatları, yakın arkadaşları, dostlarını gözden geçirme, onlara bir liste atma, ‘şununla görüşeceğim, bununla görüşmeyeceğim’ diye… İş çevrenizdeki arkadaşlarınıza ‘ben bunlarla çalışmak istemiyorum’ diyorsunuz. Yeni bir arayışınıza girdiniz. Gerçekten de hedeflediğiniz iş kapısı var. Ayrıca kafanızı çevirdiğiniz insanları hayatınızdan çıkartacaksınız.

Bence ailenize karşı bencillik yapıyorsunuz. Onlara biraz zaman ayırmanız gerekiyor. Çünkü ailesine çok düşkün olup ifade edemeyen Yay’lar ile dolu etraf.

Lütfen ailenize duygularınızı ifade edin.

İlişki konusunda doğru aşklara yelken açmaya başladınız. Doğru insan ile yemek ya da sohbet döneminiz var. Daha ilişkinin adı konulmadığı için dengeniz yıprandı. Zaman içerisinde bunun da adı konulacak.

Evli yay burçları için ise evlilikleriyle ilgili güzel, keyifli bir hafta, kavgasız bir hafta. Sorunları ufak da olsa çözme haftasına girdi yay burçları. Yayların evliliği de yavaş yavaş toparlanıyor.

Boşanmak isteyen yay burçları için de doğru bir zaman. Borç aldığınız veya verdiğiniz bir insandan para bekliyorsunuz. Bu para biraz gecikecek panik yapmayın.”