Ana sayfa Sosyal Medya Emojiler havada uçuştu, Kubilay Aka ile Tuğçe Açıkgöz arasında kalp emeojisi akılları karıştırdı

Emojiler havada uçuştu, Kubilay Aka ile Tuğçe Açıkgöz arasında kalp emeojisi akılları karıştırdı

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin bir umut hikayesini anlatan Ay Yapım imzalı Oğlum dizisinin başrolleri arasında yer alan Kubilay Aka ile Tuğçe Açıkgöz, dizide Bulut ve Sedef karakterleriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Bulut, babasız büyümüş, annesinin küçük yerin hafif kadını olması nedeniyle sert bir mizaca bürünmüştür. Sabit fikirli ve ısrarcıdır. Hayatı geldiği gibi yaşar ve değiştirmek için herhangi bir çabaya girmez. Ablası Zeynep’e oldukça düşkündür. Babası tarafından terk edilmesi ve annesinin tutumları yüzünden aile kavramına inanmaz ve aile kurmak istememektedir.

Sedef ise Melike’nin İstanbul’da yaşayan kız kardeşidir. Dış görünüşü itibariyle bakımlı ve güzel bir kadındır. Kendisine İstanbul’da bir hayat kuran ve uzun süre ailesiyle görüşmeyen Sedef, yaşanan acı olayla birlikte Şile’ye düşer. İkilinin yolları Bulut’un kafesinde kesişir.

Emojiler havada uçuştu, Kubilay Aka ile Tuğçe Açıkgöz arasından aşk kokusu geliyor! 44

Kubilay Aka ile Tuğçe Açıkgöz rolleri geri bolca karşılıklı sahnelere sahipler. Yakışıklı oyuncunun Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf, iki partner arasında aşk iddialarını da beraberinde getirdi.

“Kadıköy kızı” notuyla paylaştığı fotoğrafta Kubilay Aka’nın Tuğçe Açıkgöz’e bakışları da dikkati çekti. Bu paylaşıma karşı Tuğçe Açıkgöz de “Gözündeki aşk dolu bakışları görüyorum” dercesine kalpli emoji ile cevap verdi.