Ana sayfa Dizi Haberleri Empatinin bu kadarı! Mucize Doktor dizisinde Ferman, Ali’ye söyledi, izleyici kendi üstüne alındı!

Empatinin bu kadarı! Mucize Doktor dizisinde Ferman, Ali’ye söyledi, izleyici kendi üstüne alındı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz – Fox TV ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor, 3. bölümüyle dün akşam ekrandaydı.

Dizi, ilk bölümünden beri büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Ekran başında diziyi izleyenler, Ali Vefa karakteriyle ilgili öyle sözler yazıyorlar ki sanırsınız aileden biri!

O derece sahiplenilen karakter, Taner Ölmez’in başarılı oyunculuğuyla gittikçe fenomenleşmeye başladı!

Savant sendromlu, otistik bir kişiyi oynayan Ölmez, performansıyla her bölüm izleyenlerin kalplerine dokunmaya devam ederken, dizinin hikayesi de izleyiciyi iyice sarmaya başladı.

Dizide Doktor Ferman’ı oynayan Onur Tuna’ya başlangıçta sinir olan izleyiciler, onun bu davranışının altında travmatik bir gerçeği olduğunu anladıktan sonra küfür etmekten vazgeçtiler!

Zaten Ferman da artık Ali Vefa’ya daha yakın davranmaya ve onun koyduğu teşhislerin, titizliğinin hayat kurtarmaya başladığını görmesiyle düşünceleri de değişmeye başladı.

Empatinin bu kadarı! Mucize Doktor dizisinde Ferman, Ali'ye söyledi, izleyici kendi üstüne alındı! 14

Bu gidişat izleyiciyi mutlu ederken, dün akşam ekrana gelen yeni bölümde Ferman’ın gurur yapmayıp Ali Vefa’yı övmesi ise herkes için beklenmedik bir an oldu!

Tabii özellikle Ali Vefa için! Ali Vefa, Doktor Ferman’ın kendisini takdir ederek ‘Bugün iyi iş çıkardın’ sözlerini şaşkınlıkla dinledikten sonra etrafında bu sözleri duyan birilerini aradı.

O anda mutluluğunu paylaşacak kimseyi bulamaması da ekran başında diziyi izleyenlerin içini ezdi adeta!

Ali Vefa ile öylesine bir empati kurmuştu ki izleyici, onun o çaresiz anına “Biz duyduk” yanıtını verenler bile var.

Ali Vefa’nın “Duydunuz mu Ferman Hoca’nın bana iyi bir şey söylediğini duyduğunuz mu?” sözleri dizideki karakterlerden karşılık bulamadı ama izleyenlerden buldu!

Sosyal medyadan diziyi takip edenler, Ali Vefa ile kurdukları empati sonucunda onu anladıklarını söylemek için adeta birbirleriyle yarışıyorlar.

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Empatinin bu kadarı! Mucize Doktor dizisinde Ferman, Ali'ye söyledi, izleyici kendi üstüne alındı! 15

Empatinin bu kadarı! Mucize Doktor dizisinde Ferman, Ali'ye söyledi, izleyici kendi üstüne alındı! 16

Empatinin bu kadarı! Mucize Doktor dizisinde Ferman, Ali'ye söyledi, izleyici kendi üstüne alındı! 17 Empatinin bu kadarı! Mucize Doktor dizisinde Ferman, Ali'ye söyledi, izleyici kendi üstüne alındı! 18 Empatinin bu kadarı! Mucize Doktor dizisinde Ferman, Ali'ye söyledi, izleyici kendi üstüne alındı! 19 Empatinin bu kadarı! Mucize Doktor dizisinde Ferman, Ali'ye söyledi, izleyici kendi üstüne alındı! 20

Empatinin bu kadarı! Mucize Doktor dizisinde Ferman, Ali'ye söyledi, izleyici kendi üstüne alındı! 21