Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Emre Aşık, dayak olayının iç yüzünü anlattı, herkesin ağzı açık kaldı!

Emre Aşık, dayak olayının iç yüzünü anlattı, herkesin ağzı açık kaldı!

tarafından ker_def

Beyaz TV ekranında Söylemezsem Olmaz programının 5 Eylül 2018 Çarşamba günü ekrana gelen bölümünde gündemdeki konular konuşuldu.

Nihat Doğan, Ece Erken ve Bircan Bali’nin yer aldığı programın bugünkü bölümünde eşiyle birlikte Çanakkale’de feribot sırasında görevliler tarafından darp edildikleri iieri sürülen Emre Aşık telefonla yayına bağlandı.

Aşık, Valiliğin davetlisi olarak Galatasaraylı eski futbolcuların yer aldığı dostluk maçı organizasyonuna katıldıklarını, aracı da valiliğin şoförlüyle birlikte gönderdiğini söyledi.

Aşık, olayı şöyle anlattı: “Sırada beklerken Geztaş genel müdürlüğünden şoföre telefon geldiğini ve saat 17.00’de Truva atının önünde topluca valinin ve yetkililerin fotoğrafının çekileceği söylendi. Bizi sıradan çıkarttılar, bizden önce de 5 tane araç geçti, yine valiliğin talimatıyla. Görevliler bizi durdurdular, ‘Bize öyle bir bilgi gelmedi, ben ne dersem o olur’ dedi. Orada sözlü tartışmaya girdik. Güvenlik görevlilerinin yanında değnekçi diye tabir edilen insanlar vardı. Orada 10-15 kişilik çete vardı. Sözlü bir sataşma yaptı ve bir küfür. Hiçbir erkeğin kaldıramayacağı bir küfürdü. Oradaki 10-15 kişi üzerime çullandı. Sırtımdan vuracak kadar kalleştiler. O sırada eşim geldi arabadan. Tekme ile beraber oradaki kalabalığı dağıttı, bana siper oldu. Darbelerin büyük çoğunluğunu o aldı. Çocuklarımızın önünde darp ettiler ve bizi linç etme girişiminde bulundular. Kadın dinlemediler.”

Aşık’ın sözlerinin detayını videodan izleyebilirsiniz.