Ana sayfa Dizi Haberleri Emre Kıvılcım için Veda Mektubu dizisinin kariyeri için anlamı diğer işlerinden daha büyük!

Emre Kıvılcım için Veda Mektubu dizisinin kariyeri için anlamı diğer işlerinden daha büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Emre Kıvılcım, son dönemde Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Veda Mektubu dizisindeki Mehmet karakteri ile dikkatleri çekiyor. Oyuncu, 2014 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve Elif isimli dizideki Selim karakteri ile büyük dikkat çekmişti.

Elif dizisi yurt dışında, özellikle de Latin Amerika ülkelerinde çok seyredilen bir yapım olduğu için, Emre Kıvılcım’ın yabancı hayranları da bir hayli fazla. Adı Zehra, Bozkır Arslanı Celaleddin ile Üç Kız Kardeş dizilerinde önemli tecrübeler biriktiren oyuncu, yeni projesinin kendisi için ne kadar önemli olduğunu anlattı.

Emre Kıvılcım’a göre Veda Mektubu dizisi kariyeri için bir dönüm noktası anlamına geliyor. Oyuncu bu projenin kendisi için ne kadar önemli olduğunu şu sözlerle anlattı:

“2-3 aydır üstünde çalıştığımız bir proje oldu. Benim kariyerim için yeni bir sayfa açtığım bir iş gibi hissediyorum. Yapımcımız ile konuştukça, oyuncularla konuştukça, senaryo üzerinden çalıştıkça enerjimin yükseldiği, hadi sete başlayalım, dediğim bir iş oldu. Bu yolculuğun da çok uzun olacağını düşünüyorum. Çünkü karakterde de kendimden çok şey buluyorum. O yüzden çok heyecanlıyım.”

Mehmet karakterine çok yakıştırılan Emre Kıvılcım, kendisi ile benzerliği olmasının da etkisiyle ekran başındakileri bir hayli etkiledi. Veda Mektubu dizisinde Rabia Soytürk ile partnerlik yapmasıyla da dikkatleri çeken Emre Kıvılcım, diziye çok inanıyor.

Veda Mektubu projesinin iyi reytingler alarak yoluna devam etmesi imkanı hala var ama ilk iki bölümde elde edilen sonuçların pek de iyi olmadığını, Kanal D’nin projeyi daha çok desteklemesi gerektiğini belirtmek gerekiyor.