Ana sayfa Dizi İzle Emre’den şoke eden karar! Kadın 61. Bölüm

Emre’den şoke eden karar! Kadın 61. Bölüm

tarafından zk zk

Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinin 61. bölümü dün akşam ekrana geldi.

Ceyda’nın oğlu Arda’nın kendisinden olduğunu öğrenen Emre, verdi kararla herkesi şaşırttı!

Ceyda’dan hesap sormaya giden ve onun kendisinden para koparmaya çalıştığını düşünen Emre, Ceyda’yı çok üzmüştü.

Gidip Emre’ye doğruları anlatan Ceyda, ondan hiç bir şey istemediğini sadece eskisi gibi iyi birisi olduğunu düşünmesini istedi.

Emre, Ceyda’nın bu tavrı karşısında sessiz kalmayı tercih etti. Ceyda’dan bir oğlu olduğunu öğrendiğinde çok şaşıran Emre’nin onu sahipleneceği düşünülmüştü ama Emre beklenmeyen bir tavır sergiledi.

Bahar ve Hatice’ye Arda için hiç bir şey yapmayacağını duymamış gibi davranacağını söyledi.

Başlangıçta son derece iyi niyetli ve vicdanlı bir tavır çizen Emre’nin bu kararı, ekran başındakileri de çok şaşırttı.

Videodan Emre’nin Bahar ve Hatice ile konuşmasını izleyebilirsiniz…

Kadın 61. Bölüm Özeti:
Çocuklara ve Bahar’a daha yakın olmak için Saray Apartmanı’na taşınan Sarp, tekrar bir aile olabilmek için elinden geleni yapar. Her şeyden habersiz apartmana gelen yeni kiracının Sarp olduğunu öğrenen Arif ise büyük bir şok içindedir. Arif ve Bahar’ın ayrılmasına en çok üzülenlerden biri olan Ceyda, onları tekrar bir araya getirmek için Bahar’ı ikna etmeye çalışır. Çünkü yaşattığı kötü şeylerden sonra, Bahar’ın tekrar Sarp ile bir araya geleceğini düşünmemektedir. Bahar ise çocuklarının mutluluğu için kendi mutluluğundan çoktan vazgeçmiştir.
Şirin ve Sarp’ın geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar, onları yüzleştirir. Ama duyduğu şeyler hiç hoşuna gitmeyecektir. Geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar; Sarp’a mı, yoksa her fırsatta yalan söyleyen Şirin’e mi inanacaktır?