Ana sayfa Dizi Haberleri En çok izlenen diziler sıralamasında kim önde, kim geriye düştü?

En çok izlenen diziler sıralamasında kim önde, kim geriye düştü?

tarafından ker_def

En çok izlenen diziler sıralamasında kim önde, kim geriye düştü? 7

Milliyet Blog yazarlarından Abdurrahman Balcılar, 7-13 Mayıs tarihlerinde yayınlanan dizilerin karnesini çıkarttı:

Geçen Haftanın (07 – 13 Mayıs 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 07 – 13 Mayıs 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 28 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur, Söz, Yasak Elma, Siyah Beyaz Aşk, 8.Gün (Final), Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler, Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul, Bizim Hikaye, Avlu, Mehmetcik Kut’ül Amare, Vatanım Senin, Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, Payitaht Abdülhamid, İstanbullu Gelin, Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları, Kalk Gidelim, İnsanlık Suçu, Adı Zehra, Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Cennetin Göz Yaşları, Jet Sosyete ve Aslan Ailem dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında bu hafta geçen hafta olduğu gibi “Sen Anlat Karadeniz” dizisi birinciliği oluyor. Total’de 14,75 reyting puanı ile bu hafta ilk sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında Star Tv’nin dizisi “Bizim Hikaye” bu hafta 33.bölümde aldığı 6,19 puanla yer aldı.

AB’nin ilk sırasında; Bu hafta “Diriliş Ertuğrul” 117.bölümünde aldığı 15,89 reyting puanı ile AB’nin birinci sırada bu hafta da yer alıyor. Star Tv’nin “Söz” dizisi AB’de aldığı 5,23 puanla 10.sırada bu yer alıyor.

(Analizin devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız)