Ana sayfa Dizi Haberleri En popüler dizi çifti sizce kim? Nefes ve Tahir mi, Alihan ve Zeynep mi, Sarp ve Bahar mı? İşte ilk 5…

En popüler dizi çifti sizce kim? Nefes ve Tahir mi, Alihan ve Zeynep mi, Sarp ve Bahar mı? İşte ilk 5…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Her hafta onlarca dizi ekrana geliyor. Her kanalda birbirinden iddialı diziler bir birleriyle yarışmakta.

Reyting mücadelesinde dizinin hikayesi kadar oyuncuları ve oyunculuklar da önemli.

Tabii her dizinin itici gücü, bir aşk hikayesi. İçinde aşk olan her dizi, aynı zamanda dizi çiftleri olarak da sosyal medyada anılmaya devam ediliyor.

Dizilerin kadın ve erkek baş rollerinin uyumlu partnerliği sayesinde, izleyici de o hikayeye ve aşka inanıyor.

Kimi zaman kavuşamayan aşıklar, kimi zaman derdi tasası bitmeyen aşıklar, kimi zaman olmadık bir aşkın kahramanları oluyorlar.

En popüler dizi çifti sizce kim? Nefes ve Tahir mi, Alihan ve Zeynep mi, Sarp ve Bahar mı? İşte ilk 5... 9

Somera’nın geçtiğimiz hafta 31 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında sosyal medyada en çok konuşulan dizi çiftleriyle ilgili yaptığı araştırmada ilginç bir sonuç ortaya çıkmış.

İlginç diyoruz, çünkü ilk sıradaki çift kafaları karıştırıyor.

Atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kahramanları onlar.

Ancak tek taraflı bir aşk yaşanıyor bu ilişkide.

İzleyenler bilir, Züleyha, Yılmaz’a aşık ve Demir ile mecburen evlendi. Onu sevmiyor ve sadece oynuyor.

Ancak sosyal medyada en çok konuşulan çift de Züleyha ve Demir olmuş!

2. sırada yer alan çift ise Kadın dizisinin Bahar ve Arif’i… Neredeyse izleyicilerin ikiye bölündüğü bir durum yaşanıyor Kadın dizisinde. Bilenler bilir, bir kısım Sarpçı, bir kısım Arifçi…

Sarp’ın ortaya çıkmasından sonra fikirler biraz değişse de Arif’in yaptığı son hamlelerle Bahar ve Arif çift olma yolunda adım attı. Bahar, Arif’in verdiği yüzüğü kabul etti. Yani bir anlamda sözlendiler ve Bahar iyileştikten sonra belki de evlenecekler… Onlar da sosyal medyanın en popüler çiftleri arasına 2. sıradan girmeyi başarmış.

En popüler dizi çifti sizce kim? Nefes ve Tahir mi, Alihan ve Zeynep mi, Sarp ve Bahar mı? İşte ilk 5... 10

3. sırada TRT1’in Elimi Bırakma dizisinin aşıkları Azra ve Cenk var. Aralarına girmeyen kara kedi kalmadı ama onların aşkları da henüz tam anlamıyla yaşanıyor değil. Ancak sosyal medyada birbirlerine çok yakıştırıldıkları da aldıkları mesajlardan belli oluyor.

4. sırada ise Star TV’de ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yaralı aşıkları Oya ve Serhan var. Bir türlü bir araya gelemeyen, uzak da kalamayan ikili, son dönemde daha romantik sahneler ve yakınlaşmalarla iyice çift olma yolunda ilerliyorlar.

Son sırada ise Atv’de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz’in Nefes ve Tahir’i var. SAK izleyicisinin birbirine çok yakıştırdığı iki oyuncu, izleyenleri o kadar inandırmış ki bu aşka, her hafta binlerce mesaj almaya devam ediyorlar…

Bakalım haftaya, hangi çiftler öne geçecek?

 

En popüler dizi çifti sizce kim? Nefes ve Tahir mi, Alihan ve Zeynep mi, Sarp ve Bahar mı? İşte ilk 5... 11