Ana sayfa Sosyal Medya En son ‘Bay Yanlış’ dizisiyle ekrana gelen Özge Gürel bakın nerede ortaya çıktı!

En son ‘Bay Yanlış’ dizisiyle ekrana gelen Özge Gürel bakın nerede ortaya çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Özge Gürel en son Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile birlikte kamera karşısına geçti. Aldığı düşük reytinglerden dolayı final kararı verilen diziden sonra Özge Gürel ortalıklarda yoktu.

BeinConnect için çekilen Hayaller ve Hayatlar adlı dizinin kadrosunda yer alan Özge Gürel, uzun süredir Kiraz Mevsimi dizisinde birlikte rol aldığı Serkan Çayoğlu ile aşk yaşıyor.

Dizi  setinde rol gereği  yaşadıkları aşk gerçeğe dönüşen oyuncu çift Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel uzun soluklu ilişkileri ile ünlüler dünyasının parmakla gösterilen iki ismi.

Serkan Çayoğlu, ‘TRT 1’in dizisi Kıbrıs: Zafere Doğru’da ‘Ankaralı’ rolü ile izleyici karşısına çıkıyor. Yakışıklı oyuncu bir süredir dizi çekimleri için Kıbrıs’ta bulunuyor.

Özge Gürel de Kıbrıs’a sevgilisini ziyarete gitti. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşıma da, ‘En son Kıbrıs’ta görüldü’ yazdı.

En son 'Bay Yanlış' dizisiyle ekrana gelen Özge Gürel bakın nerede ortaya çıktı! 9

Sevgilisi Serkan Çayoğlu’yla beraber romantik bir pozunu da paylaşan oyuncunun hayranları fotoğrafa kısa sürede binlerce beğeni ve yorum bıraktı.

En son 'Bay Yanlış' dizisiyle ekrana gelen Özge Gürel bakın nerede ortaya çıktı! 10

Magazinden uzak bir birliktelik yaşayan ve işleri ile gündemde olmayı tercih eden çiftin, uzun süreli birlikteliklerini ne zaman evlilik ile taçlandıracakları hayranları tarafından sürekli merak edilsede iki ünlü isim de bu konuda açıklama yapmamaya özen gösteriyor.

En son 'Bay Yanlış' dizisiyle ekrana gelen Özge Gürel bakın nerede ortaya çıktı! 11