Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek, Kaçış dizisinden sonra artık eski Engin değil! İşte büyük itiraf!

Engin Akyürek, Kaçış dizisinden sonra artık eski Engin değil! İşte büyük itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek, yeniden gündemin ilk sırasında yer alıyor ve Kaçış dizisiyle de büyük bir gurur yaşıyor. Disney Plus’ın Türkiye’deki ilk yerli projesini ünlü oyuncunun yazdığı hikaye üzerinden yapması, oyuncunun başrolde çok etkili bir performans ortaya koyması ve bunun dünya çapında etkileri ne kadar doğru bir karar alındığını gösteriyor.

Kaçış dizisinin ilk bölümünün 14 Haziran’da yayınlanması ile birlikte 8 bölümlük bu macera büyük bir heyecanla bekleniyor ve izleyiciler kalan bölümlerin de yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Dünyanın dört bir yanındaki Engin Akyürek hayranları da son haftalarda sosyal medyayı adeta ele geçirdi. Farklı kültürlerdeki bu geniş insan topluluğu Engin Akyürek’in dizi hakkındaki mesajlarını da yakından takip ediyor.

Ünlü oyuncu, Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası isimli program için özel açıklamalarda bulundu. Dizinin hikayesinin Türkiye sınırının dışındaki bir köyde başladığına değinen Engin Akyürek, bu hikayeyi 2017 yılında yazmıştı ve yıllar sonra da Disney Plus’ın ilk yerli yapımı olmasıyla büyük gurur yaşadı.

Engin Akyürek, Kaçış dizisinden sonra artık eski Engin değil! İşte büyük itiraf! 7

Oyuncu, çekimlerin yapıldığı ortama dair bazı bilgiler paylaştı. Sınır ötesi olarak tarif edilen köy aslında Gaziantep’te ve çekimler de bu ilimizde gerçekleştirildi. Engin Akyürek, hikayenin geçtiği bu köyde çok fazla zaman geçirdiklerini belirterek, şunları anlattı:

“Hikaye aslında bir köyde başlıyor, sınır ötesindeki bir köyde başlıyor. Biz o köyde çok uzun bir vakit geçirdik. O köyün bir hikayesi var. O köyde yaşananlar var. 4 aylık bir çekim süreci oldu. Mehmet gibi aslında ben Engin olarak o yolculuğu biraz yaşadım. Biz de o yolculukta değiştik. Orada yaşadıklarımızla kendi evimize döndüğümüz de biz de aslında orada yaşanmışlıklar da bize bir şeyler kattı. Eski Engin’den de biraz başka bir yerden hayata bakmaya başladım. Bu hikayenin gücü ve oradaki hikayenin değişimi ile beraber ben de o değişimi Mehmet ile beraber yaşadım.”

Ünlü oyuncu Engin Akyürek aslında bu sözleri ile yıllar önce kendisinin kaleme aldığı hikayenin kahramanı olmakla kalmadı, bu hikayenin dijital diziye dönüştürülmesinin ardından da büyük tecrübeler elde etti.

Oyuncu büyük bir özgüven ile de hikayenin kendisini de değiştirdiğini ve Engin olarak Kaçış dizisinden sonra hayata farklı bakmakta olduğunu itiraf etti. Bu sözleri ile aslında Engin Akyürek, hayranlarına da hikayeyi farklı bir gözle izlemeleri ve aynı kendisi gibi, kendi hayatları için bazı kazanımları bu diziden çıkartmalarını bekliyor.