Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek, Kaçış dizisiyle birlikte hayatında yaşamadığı duyguları yaşadı!

Engin Akyürek, Kaçış dizisiyle birlikte hayatında yaşamadığı duyguları yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Engin Akyürek, Disney Plus’ın Türkiye açılış dizisi olan Kaçış ile son dönemde gündemden düşmüyor. Gaziantep’te çekimleri yapılan ve İrem Helvacıolğu ile başrolü paylaşan oyuncu, 2017 yılında yazdığı bir hikayenin diziye dönüşmesinin de gururunu yaşıyor.

Engin Akyürek yaptığı açıklamalarla da bu sürecin kendisi için ne kadar önemli ve farklı olduğunu da ifade ediyor. Oyuncu, “Farklı bir hikaye, bize çok değen bir hikaye ama çok evrensel bir hikaye” diye konuştu.

Kaçış dizisinde kendisini farklı bir duygunun içinde bulduğunu anlatan oyuncu, diğer oynadığı projeler ile Kaçış arasındaki farklılıkları şu şekilde anlattı: “Diğer oynadığım, içinde var olduğum projelerden farklı bir duygunun içerisindeyim şu anda. 2017 yılında yazdığım bir hikaye, 2022 yılında gerçekleşmeye başladı. Kafanızda tasarladığınız bir şeyin içindesiniz, aynı zamanda oyuncu olarak da bunun içindesiniz.”

Engin Akyürek, Kaçış dizisiyle birlikte hayatında yaşamadığı duyguları yaşadı! 7

Hikayenin başlangıç noktası olan köyün çok enteresan bir yer olduğunu anlatan oyuncu, çekim yaptıkları sürede köyü hep rüyasında gördüğünü de ilk kez açıkladı

Engin Akyürek, hikayedeki bu süreci Mehmet karakteri gibi yaşadığını hissettiğini söyledi. Oyuncu adına Kaçış dizisinin ne kadar önemli ve farklı bir iş olduğunu da bu sözler gayet net bir şekilde ifade ediyor.

Birer hafta arayla yayınlanan Kaçış dizinin bölümleri geldikçe de izleyiciler kendilerini daha çok hikayenin içinde hissediyor. Bu yönüyle de Engin Akyürek hayranları için yeni dizinin anlamı daha da artıyor.