Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek kariyeri için önemli bir karar verdi!

Engin Akyürek kariyeri için önemli bir karar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Akyürek, sadece kamera önünde olmak istemiyor… Yaptığı çalışmalarla kamera arkasında da bazı üretimler yapabileceğini gösteren oyuncu, hayranlarına büyük sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu, Sessizlik isimli kitabıyla okuyucularını insanların birbirlerinin gözünün içine bakarak tanıdığı, konuşarak dokunduğu ve dertleşebildiği yıllara götürmüştü. Edebi çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Engin Akyürek, bunu oyunculuk mesleği ile de birleştirdi.

Kaçış isimli yeni dijital dizisine hazırlanan oyuncu, hikayeyi de kendisi yazdı. Kariyerinde sadece kamera önünde değil, kameranın arkasında da yer alacağını bu adımı ile sergileyen Engin Akyürek’in dizisini hayranları merakla bekliyor.

Sefirin Kızı dizisiyle birlikte hem yurt içinden hem de yurt dışından milyonlarca hayranını memnun eden oyuncu, ardından da sinema filmi için sete çıktı. Tolga Sarıtaş ile birlikte Yolun Açık Olsun isimli filmin çekimlerini yaz döneminde tamamlayan oyuncu, şimdi ise dijital dizisine hazırlanıyor.

Kaçış isimli dizideki performansı kadar hikaye de merakla bekleniyor… Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğini yaptığı diziyle ilgili kulis bilgileri aktaran Gazeteci Birsen Altuntaş, çekimlerin 15 Ekim’de başlayacağını duyurdu. 8 bölümden oluşan ve Engin Akyürek için anlamı da büyük olan Kaçış dizisinin çekimlerinin 12 hafta kadar sürmesi bekleniyor.