Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek sosyal medyaya bir girdi pir girdi!. Oyuncunun her paylaşımı olay!..

Engin Akyürek sosyal medyaya bir girdi pir girdi!. Oyuncunun her paylaşımı olay!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Türkiye’nin en başarılı erkek oyuncularından Engin Akyürek’in ünü Türkiye sınırlarını aşalı çok oldu. Tüm dünyada çok ciddi bir hayran kitlesine sahip olan ve sık sık sosyal medyanın gündemi haline gelen Engin Akyürek uzun yıllar boyunca sosyal medyada yer almamak için direndi.

Oyuncu en sonunda hayranlarının beklentisine daha fazla dayanamayıp geçtiğimiz yıl instagram hesabı açtı. O günden bu yana oyuncunun yaptığı her paylaşım ilgiyle takip ediliyor.

En son Sefirin Kızı dizisiyle ekrana gelen Engin Akyürek halen Disney Plus için çekilen yeni dizisi Kaçış için Gaziantep’te sette. Bir süredir devam eden çekimlere kısa süre önce Gaziantep’te yaşanan yoğun kar yağışı sebebiyle ara verilmek zorunda kalmıştı.

Verilen kısa aradan sonra ekip yeniden çekimlere başlamıştı. Ancak gelen bir haber Kaçış dizisinin setine bir kez daha ara verilmek zorunda kalındığını duyuruyordu. Buna göre dizinin başrol oyuncusu Engin Akyürek’in koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.
Engin Akyürek sosyal medyaya bir girdi pir girdi!. Oyuncunun her paylaşımı olay!.. 7

Engin Akyürek kendisini merak eden hayranlarının yüreğine sosyal medya paylaşımıyla su serpti. Ünlü oyuncu paylaşımına; ‘İyiyim, herkese teşekkürler, sevgiler’ notunu düştü. Engin Akyürek’in paylaşımına binlerce ‘Geçmiş olsun’ yorumu yapıldı. Akyürek karantina sürecinin sona ermesiyle birlikte sete de geri döndü.