Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek, üzerinde Disney Plus sorumluluğunun yükünü taşıyor!

Engin Akyürek, üzerinde Disney Plus sorumluluğunun yükünü taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tüm dünyada ilgi gören Engin Akyürek’in hikayesini kendisinin yazdığı ve başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi, Disney Plus tarafından yayınlanmaya başlandı. İlk bölümün izleyicilerle buluşması dünya çapında etkili oldu ve sosyal medyada da bunun yansımasını görebildik.

Engin Akyürek açısından ise ABD’li içerik devinin Türkiye’deki ilk yerli projesinin Kaçış olmasının bir sorumluluğu var. Engin Akyürek, bu sorumluluğu fazlasıyla hissediyor. Kaçış dizisinin Türkiye’deki dizi sektörünü çok olumlu etkilediği ve birbiri ardına projelerin yapılmasına vesile olacağı da zaten uzmanlar tarafından ifade edilen bir gerçek.

Üzerindeki bu büyük sorumluluktan bahseden Engin Akyürek, “Sorumluluğu çok fazla Disney Plus Türkiye’nin lansman işi oluyorsunuz. Hem bunun sorumluluğu hem derdi olan bir hikaye anlatmış olmanız hem benim adına manevi olarak çok kıymetli olduğu kadar da sektör açısından da bence çok önemli” diye konuştu.

Engin Akyürek, üzerinde Disney Plus sorumluluğunun yükünü taşıyor! 13

Bir savaş muhabirini canlandıran ve başrolü İrem Helvacıoğlu ile paylaşan Engin Akyürek, hayal ettiğinden daha öteye giden bir işin ortaya çıktığına vurgu yaptı.

Oyuncu, Kaçış dizinin kendisini çok memnun ettiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı: “Siz bir şey hayal edersiniz sonra o işi başka türlü hayal eden insanlarla işin içine girer. İş bence öyle üç boyutlu olur. Yönetmen devreye girer, senarist devreye girer, diğer karakterler devreye girer. Herkesin hayal dünyası birleşir ve ortak bir dünya oluşur. Ben çok mutluyum çıkan işten. Her şeyden önce bir derdi olan, bunu da parmak sallamadan anlatıyor olması benim için çok kıymetli.”