Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun Kaçış dizisini bekleyenlere müjde!

Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun Kaçış dizisini bekleyenlere müjde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her ikisi de rol aldıkları projelerle çok sevilen isimler. Beğeni toplayan oyunculuklarıyla hayranlarının merakla takip ettiği İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek, Kaçış isimli bir dizide rol alıyorlar. İki başarılı ismi bir araya getiren proje ile ilgili detaylar da ortaya çıkmakta.

Engin Akyürek, en son ekranlara Sefirin Kızı dizisiyle gelmişti. İrem Helvacıoğlu ise Sen Anlat Karadeniz dizisiyle büyük çıkış yakalamış, ardından rol aldığı Seni Çok Bekledim ve Baş Belası dizileri ise ekranda beklenen etkiyi yaşatmamıştı.

Her iki oyuncu da bu kez dijitale çekilen bir diziyi tercih etti. Birlikte rol aldıkları Kaçış dizisi, şu sıralar sektörde büyük bir heyecan yaşatan Disney Plus için çekildi. Dijital platformun Türkiye’deki yayınına yaz aylarında başlayacağı konuşulmaktaydı.

Kaçış dizisi, platformun ilk çekilen dizilerinden birisi olma özelliğini de taşıyor. Çekimleri Gaziantep’te yapılan diziyle ilgili olarak İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek hayranları büyük merakta. İki oyuncu, Disney Plus ile anlaşma yapan ilk isimlerden ayrıca…

Pek çok ünlü isimle anlaşmalar yapan platformun yeni diziler için çalışmaları sürüyor. Fakat Kaçış dizisi, platformun dikkat çeken bir projesi olacak. Zira ilk olarak bu diziyle çekimlere başlanmış olması dikkatleri çeken bir durum oldu.

Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun Kaçış dizisini bekleyenlere müjde! 30

Dizinin çekimleri bir süre önce tamamlandı. Haziran ayında Disney Plus’un yayına başlayacağı konuşuluyor. Ancak bazı kaynaklarda Ağustos ayı olacağı da not düşülüyor. Sonuç olarak bu yaz Disney Plus yayında olacak ve platformun ilk yerli dizisi de Kaçış olacak.

İşte bu nedenle Kaçış dizisi, Disney Plus izleyicisi için de platform için de çok başka bir yerde duruyor. Aksiyon sahnelerinin yoğunlukta olacağı dizinin 8 bölüm çekildiği öğrenildi.

03 Medya ve Same Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide Engin Akyürek Mehmet, İrem Helvacıoğlu ise Zeynep isimli iki savaş muhabirini canlandırıyorlar.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Ali Doğançay kaleme aldı. Dizinin çekimleri için Gaziantep’te kurulan platoda savaş atmosferi yaratıldı.