Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’in bir dünya starı olduğunu gösteren gelişme

Engin Akyürek’in bir dünya starı olduğunu gösteren gelişme

tarafından ker_def
Dünyanın pek çok ülkesinde gösterilen Kara Para Aşk dizisiyle büyük bir hayran kitlerine sahip olan Engin Akyürek, özellikle Latin Amerika’nın en sevilen Star isimlerinden oldu!

Akyürek, dizilerle kazandığı ünü sayesinde, bu kez yeni filmiyle konuşuluyor. Engin Akyürek kısa bir süre sonra Latin Amerika’da hayranlarıyla buluşmaya gidiyor…

Inter Medya ve Tondero Distribución’ın Türk filmlerinin Latin Amerika’daki sinemalarda da yayınlanması için Ocak ayında imzaladıkları anlaşma meyvelerini vermeye başlıyor. Engin Akyürek’in ve Hilal Altunbilek’in başrollerini paylaştığı, Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlendiği Çocuklar Sana Emanet, 9 Ağustos’ta “Kerem, hasta la eternidad” ismiyle vizyona girecek.

Engin Akyürek'in bir dünya starı olduğunu gösteren gelişme 7

Inter Medya ve Tondero buna istinaden yerel kanalların iş birliğiyle Engün Akyürek’i Latin Amerika’ya getiriyor. Fatmagül’ün Suçu Ne? ve Kara Para Aşk dizileri sayesinde bölgede oldukça tanınır bir isim olan Akyürek, filmin vizyona girdiği 9 Ağustos’ta Peru’daki Latina kanalında olacak ve kanalın hit şovlarından bazısına konuk olacak.

Aktör, 12 Ağustos’ta Şili’nin Mega kanalına konuk olduktan sonra 15 Ağustos’ta da Arjantin’de olacak. Peru merkezli Tondero şirketi geçtiğimiz hafta filmin bölgeye özel fragmanını yayınladı.