Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek’in Bodrum’da ev arkadaşı oldu, şimdi hayatının tam ortasında yaşıyor!

Engin Akyürek’in Bodrum’da ev arkadaşı oldu, şimdi hayatının tam ortasında yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Engin Akyürek, 2 sezondur Sefirin Kızı dizisinde Sancar Efe karakterine hayat veriyor. Dizinin final çekimlerinin de tamamlandığı bilgisi geldi… Sefirin Kızı ekibi yavaş yavaş Bodrum’u terk ediyor…

52. bölümü ile birlikte ekranlara veda edecek olan Sefirin Kızı dizisini başarılı bulduğunu belirten Engin Akyürek, yurt dışı satışlarından da büyük beklentisi olduğunu ifade etti.

Bir de Feyyaz meselesi var… Ünlü oyuncunun Bodrum’da ev arkadaşlığını Feyyaz ismini verdiği kedi yapıyordu. Kedisiyle sempatik fotoğrafları da yayınlanan oyuncu, Bodrum’a veda ederken, Feyyaz’ı geride bırakmayacağını söyledi. Ancak oyuncunun bir kedisi de evde var ve bu durumu nasıl çözecek kendisi de bilmiyor.

Engin Akyürek'in Bodrum'da ev arkadaşı oldu, şimdi hayatının tam ortasında yaşıyor! 8

Kedileri seven birisi Engin Akyürek… Oyuncu, “Bütün hayvanları seviyorum. Ama kedilerle daha kolay iletişim kuruyorum. Daha çok vakit geçirdiğim içindir. Feyyaz’la da Bodrum’da iki senedir birlikteyiz” diye konuştu.

Feyyaz ile nasıl tanıştıklarını da ünlü oyuncu şu şekilde açıkladı: “Annesi, benim bahçede doğurdu. Üç dünya tatlısı oğlu oldu. İsimlerini ben koydum. Metin, Ali, Feyyaz.

Bilindiği üzere ünlü oyuncu sıkı bir Beşiktaş taraftarı. Kedilere de bu yüzden Beşiktaş’ın 3 efsane oyuncusunun ismini koymuş…

Engin Akyürek'in Bodrum'da ev arkadaşı oldu, şimdi hayatının tam ortasında yaşıyor! 9

Engin Akyürek için Feyyaz’ın anlamı büyük… Ev arkadaşı, dostu olarak görüyor. Feyyaz’ın kendisine çok düşkün olduğunu söyleyen oyuncu, şu sözleriyle de dikkat çekti:

“Önce anne gitti, sonra Metin ve Ali. Feyyaz kaldı. O ayrılmadı benden. O gündür bu gündür birlikte yaşıyoruz. Pek düşkün bana. Doğduğundan beri beni görüyor. Galiba ben onun için büyük bir kediyim.”

Bodrum’daki hayatına veda edecek olan Engin Akyürek, İstanbul’a kedisini de yanında götürecek.

Engin Akyürek, kimseyi geride bırakmayan birisi olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Bugüne kadar kimseyi arkamızda bırakmadım. Feyyaz’ı da bırakmam. Ama derin bir mesele. Çünkü benim bir kedim daha var. İstanbul’da annemde şu anda. Hayatı çok iyi bilen, olgun, filozof gibi, bilge dişi bir kedi. Feyyaz ise genç, yakışıklı ve zıpır bir şey. Ama bulacağım bir yolunu.”