Ana sayfa Dizi Fragmanları Engin Akyürek’li Kaçış dizisinden yeni fragman geldi! Heyecan tavan yaptı!

Engin Akyürek’li Kaçış dizisinden yeni fragman geldi! Heyecan tavan yaptı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Engin Akyürek hayranları bugünlerde çok mutlu. Çünkü başarılı oyuncu bir film bir de diziyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Engin Akyürek’in Disney Plus’ta izleyiciyle buluşacak Kaçış dizisi için geri sayım sürerken yeni gelen tanıtım heyecanı iyice arttırdı.

Kara Para Aşk dizisinin başarısının ardında sadece Türkiye’de değil tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Engin Akyürek’in yeni dizisi Kaçış için geri sayım sürüyor. Disney Plus’ın ilk Türk yapımı olan Kaçış, platformun açılış günü olan 14 Haziran’da izleyiciyle buluşacak.

Kaçış dizisi ilk ortaya çıktığında Engin Akyürek hayranları büyük heyecana kapılmıştı. Geçen haftalarda gelen fotoğraflar ve ilk tanıtım heyecanı iyice artırdı. Ve nihayet Kaçış dizisinde gelen ikinci tanıtım Engin Akyürek hayranlarının heyecanının tavan yapmasına neden oldu.

Kaçış dizisi Engin Akyürek için çok özel bir yere sahip. Çünkü hikayesi başarılı oyuncuya ait. Suriye’deki savaşın ardından sınırda yaşananları konu alan Kaçış dizisinden gelen çarpıcı fotoğraflar Disney Plus’a üye olmak isteyenlerin sayısını artırmıştı.

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor. Dizide Engin Akyürek’in yanı sıra İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

Kaçış; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor.

Engin Akyürek halen geçen yaz çekimlerini tamamladığı Yolun Açık Olsun isimli filmle hayranlarının karşısına çıkıyor. Akyürek’in başrolünü Tolga Sarıtaş’la paylaştığı film 23 Mayıs’ta Netflix’te gösterime girdi.