Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek’li Kaçış’ın ilk bölümü konusuyla etkiledi, karanlık sahneleri nedeniyle de eleştirildi!

Engin Akyürek’li Kaçış’ın ilk bölümü konusuyla etkiledi, karanlık sahneleri nedeniyle de eleştirildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en başarılı erkek oyuncularından biri olan EnginAkyürek’in hem hikayesini yazdığı hem de başrolünde yer aldığı Kaçış dizisinin ilk bölümü Disney Plus’ta yayınlandı. Herkesin büyük bir heyecanla beklediği dizi ilk bölümüyle genel olarak beğenildi. Ancak birçok kişinin eleştirdiği bir yanı da vardı.

Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek’in paylaştığı Kaçış, Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olma özelliğine sahip. Dijital platform Türkiye’deki açılışını Kaçış ile yaptı ve dizi için haftalar öncesinden büyük tanıtımlar gerçekleştirdi.

Kaçış’ın ilk bölümü daha yayınlanır yayınlanmaz birçok kişi tarafından seyredildi. Diziyle ilgili yorumların büyük bir çoğunluğu olumluydu. Ancak dizinin daha sadece bir bölümü yayınlandığından izleyiciler yorum yapmak için gelecek bölümleri bekliyor.

Engin Akyürek’li Kaçış'ın ilk bölümü konusuyla etkiledi, karanlık sahneleri nedeniyle de eleştirildi! 25

Sınır ötesine gizlice geçen bir grup gazetecinin baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayelerini anlatan Kaçış, senaryosuyla herkesi çok etkiledi. Hatta izleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda hikayeden çok etkilendikleri için oyunculuklara odaklanamadıklarını dile getirdi.

Kaçış’ın ilk bölümünü izlerken çok gerildiklerini belirten izleyiciler yaptıkları yorumlarda, Engin Akyürek’in canlandırdığı Gazeteci Mehmet’le beraber zorlu Ortadoğu coğrafyasındaki çaresizliği, acıyı ve zulmü tüm çıplaklığıyla hissettiklerini dile getirdi. Kaçış, ilk bölümüyle genel olarak olumlu yorumlar alırken izleyicinin ortak olumsuz eleştirisi ise ilk bölümün tamamen karanlık sahnelerde geçmesiydi.

İzleyiciler tüm bölümün gece çekildiğini ve karanlık yüzünden doğru dürüst bir şey göremediklerine dikkat çekerken, bu karanlığın hikayenin kasvetine uygun olduğunu dile getirenler de oldu. Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide Ezidi kadınların Ortadoğu’da yaşadığı zulüm aktarılıyor.

İzleyicilerin Kaçış ile ilgili yaptıkları yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Engin Akyürek’li Kaçış'ın ilk bölümü konusuyla etkiledi, karanlık sahneleri nedeniyle de eleştirildi! 26 Engin Akyürek’li Kaçış'ın ilk bölümü konusuyla etkiledi, karanlık sahneleri nedeniyle de eleştirildi! 27 Engin Akyürek’li Kaçış'ın ilk bölümü konusuyla etkiledi, karanlık sahneleri nedeniyle de eleştirildi! 28 Engin Akyürek’li Kaçış'ın ilk bölümü konusuyla etkiledi, karanlık sahneleri nedeniyle de eleştirildi! 29