Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan, Barbaros dizisi için ser verip sır vermedi!

Engin Altan Düzyatan, Barbaros dizisi için ser verip sır vermedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yeni sezonda izleyicilerle buluşması beklenen en önemli yapımlardan birisi de Barbaros dizisi… Türk tarihinin en önemli dönemlerinden birisi de Barbaros Hayreddin Paşa’nın cengaverleri ile birlikte Akdeniz’i bir Türk gölü haline getirmesidir.

İşte bu dönemde geçecek olan Barbaros dizisi, TRT1’in yeni sezondaki en önemli yapımlarından birisi konumunda. İlk olarak Çağatay Ulusoy’un ismi ile birlikte anılan Barbaros dizisi, oyuncunun ayrılmasının ardından Engin Altan Düzyatan ismi ile anılmakta.

TRT1’in Diriliş Ertuğrul dizisinin başarısından sonra yeniden Engin Altan Düzyatan ile çalışma isteği de Barbaros dizisiyle gerçekleşecek. Ünlü oyuncu şimdiden yeni karakteri için imaj çalışmalarına önem vermeye başladı.

Engin Altan Düzyatan, muhabirlerle karşılaşmasında ise ser verip, sır vermedi… Oyuncu, “Arkadaşlar henüz açıklama yapabilecek bir pozisyonda değilim. Sonrasında gerekli açıklamalar yapılır herhalde” diyerek detay vermedi.

Ancak en azından Barbaros dizisinde rol alacağını da yalanlamadı. Yani yeni sezonda Engin Altan Düzyatan’ın TRT1 ekranında bambaşka bir rolle göreceğiz.