Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman’ı istemedi mi? Cüneyt Arkın sürpriz yaptı!

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman’ı istemedi mi? Cüneyt Arkın sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Kuruluş Osman dizisi geçtiğimiz ay 1. sezon finali yaparak yaz arası verdi. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizide 1 sezon boyunca Engin Altan Düzyatan’ın yapıma Ertuğrul Gazi olarak dönüp dönmeyeceği tartışması yapıldı.

Ancak izleyicilerin beklentileri gerçekleşmedi ve Engin Altan Düzyatan ile ilgili bir gelişme yaşanmadı. Diriliş Ertuğrul’da Süleyman Şah karakterine hayat veren Serdar Gökhan, yaptığı açıklamada Engin Altan Düzyatan’ın projeyi kabul etmemiş olabileceği imasında bulundu.

Serdar Gökhan, başarılı olan projelerin tadında bırakılmaması gerektiğini, izleyicileri bıktırana kadar ise yapımcıların projelere devam etmeye çaba harcadığı eleştirisini getirdi. Serdar Gökhan, “Hiç haberim yok. Zannetmiyorum, olmaz. Engin’in yaşlılığını oynayacak birinin arandığını duydum, kulağıma geldi. Zannetmiyorum gelmez yani” diye konuştu. İşte bu sözler de acaba Engin Altan Düzyatan dizide rol almak istemedi mi, sorusunu sordurdu.

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman'ı istemedi mi? Cüneyt Arkın sürpriz yaptı! 7

Kuruluş Osman’a sürpriz bir transfer de var! Yeşilçam efsanesi Cüneyt Arkın’ın da katıldığı ortaya çıktı. Yeşilçam’ın usta aktörünün Aksakallılar’ın reisi olarak dizide yer alacak.

İşte Serdar Gökhan’ın açıklamaları…