Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan, Mart ayında iki yeni projesi ile bomba gibi geri dönüyor!

Engin Altan Düzyatan, Mart ayında iki yeni projesi ile bomba gibi geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon yer alan, sonrasında Kurşun isimli dizisi tutmayan Engin Altan Düzyatan, uzun bir aranın ardından yeniden setlere dönüş yapacak. Oyuncunun iki projesi bulunuyor. Setlere bomba gibi bir dönüş yapacak olan oyuncu, hem bir dizide yer alacak hem de iddialı bir filmde başrol olacak.

Engin Altan Düzyatan hayranları özellikle TRT1’de yayınlanacak olan Barbaros dizisini merakla bekliyor. Ulaş Tuna Astepe’nin de kadrosunda yer aldığı dizinin hazırlıkları uzun sürdü. Hem kostümler hem mekanlar hem hikaye bütünlüğü ve prodüksiyonun hazırlıkları derken Barbaros dizisi için yoğun bir çalışma yürütüldü.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Barbaros dizisi için ekip Mart ayının sonunda sete çıkacak. Engin Altan Düzyatan da uzun bir aranın ardından yeniden setlere dönmüş olacak.

Oyuncunun diğer projesi ise bir sinema filmi. BKM İmzalı Babamın Kemanı isimli filmde rol alacak olan oyuncu, Mart ayının içinde film için sette yerini alacak.

Andaç Haznedaroğlu’nun yönetmen koltuğunda oturacağı filmde Düzyatan’ın partneri ise Belçim Bilgin olacak.