Ana sayfa Sosyal Medya Engin Altan Düzyatan, Oruç Reis rolüne kendini şimdiden kaptırmış!

Engin Altan Düzyatan, Oruç Reis rolüne kendini şimdiden kaptırmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -TRT1 ekranında 2021 yılında yayınlanması beklenen Barbaros isimli dizide Engin Altan Düzyatan’ı Oruç Reis karakterinde izleyeceğiz. Ulaş Tuna Astepe’nin Barbaros olacağının ortaya çıkmasından sonra diziye olan ilgi de bir hayli artmıştı.

Diriliş Ertuğrul efsanesinden sonra yeniden tarihi bir projede yer alacak olan Düzyatan, instagram hesabından son halini paylaştı. Saç, sakal ve bıyıkları ile Oruç Reis karakterine bürünmeye başlayan oyuncu, rolüne de alıştığını mesajı ile gösterdi.

Cavit Çetin Güner’in “Selamın aleyküm Oruç reis, denizlere açılmışsın yine” şeklindeki sözüne yanıt veren oyuncu, “Aleyküm selam yiğidim, bundan sonra böyle, gel su güzel” diye yazdı…

Engin Altan Düzyatan, Oruç Reis rolüne kendini şimdiden kaptırmış! 9

İkili arasındaki bu etkileşim takipçileri de gülümsetti ve Düzyatan’ın yeni rolünü çok merak ettiklerini belirten hayranları, “Oruç Reis denizlerde” notunu yazdı ve merakla projeyi beklediklerini ifade eden yorumlar bıraktı.

Kimi dizi takipçileri ise “Bizim için her zaman Ertuğrul Gazi” diyerek Diriliş Ertuğrul dizisine atıfta bulundu.

Engin Altan Düzyatan, Oruç Reis rolüne kendini şimdiden kaptırmış! 10

Düzyatan, deniz kıyısında oğlu Emir Aras ile birlikte keyifli anlar geçirdiklerini de hikaye bölümünden yaptığı paylaşım ile anlattı.

Engin Altan Düzyatan, Oruç Reis rolüne kendini şimdiden kaptırmış! 11